Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 2171 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 2171 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 2171 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 2171 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

FŐZŐCSKE KLUB hírei

A képen látható sütemény receptjét itt találod meg (kattints a következő sorra!):

 

http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/edes-sutemenyek_-edessegek/hokifli

 

network.hu

 

network.hu

 

Hozzávalók:

 

  • 2 evőkanál kakaópor
  • 1,5 dl tej
  • 1 db sütőpor
  • 50 dkg liszt
  • 1 db tojás
  • 1 zacskó vaniliás cukor + 1 db vaniliarúd
  • 25 dkg cukor + 1 evőkanál porcukor
  • 1 csipet só
  • 25 dkg vaj vagy margarin
  • 1 evőkanál citromlé
  • 2 db alma



Elkészítés:

 

1. A bevonót durvára aprítjuk, és megolvasztjuk forró vízfürdőben. Az almát meghámozzuk, négyfelé vágjuk, magházát kiemeljük, majd a húsát durvára kockázzuk, és meglocsoljuk a citromlével.

Tovább 

 

network.hu

 

 

 

Hozzávalók:

  • 1-2 db étkezési keményítő
  • 1/2 dl fehérbor
  • 2 dkg cukor
  • 8 dkg ribizli
  • 10 dkg málna
  • 8 dkg porcukor
  • 4 dl tejszín
  • 1 db vaniliarúd
  • 1 dl tej
  • 1+1/2 db zselatin

 



Elkészítés:

 

1. A zselatinlapot hideg vízbe áztatjuk. A vaníliarudat a kikapart velővel együtt a tejbe tesszük, és 2 dl tejszínnel felöntjük. Habverővel kevergetve felforraljuk, majd átszűrjük. Alacsony hőfokon, tovább kevergetve, 10 perc alatt a harmadára besűrítjük.

Tovább 

Hozzávalók:

80 dkg sertésborda
3 fej vöröshagyma
5 dkg sertészsír
piros paprika
1 gerezd fokhagyma
zöldpetrezselyem
25 dkg burgonya
3 dl tejföl

 

Elkészítése:


Lesütjük a sertésbordákat. A megmaradt zsiradékon pedig lepirítjuk a felaprított hagymát és fokhagymát. Ha megpirult, adjunk hozzá pirospaprikát, és öntsük fel vízzel. A krumplit megtisztítjuk, és karikákra vágjuk, majd a sütőtálba helyezzük. A hagymás lével felöntjük.

Tovább 

network.hu

 

 

 

Hozzávalók 12 szelethez
1 készen kapható kakaós piskóta korong, 60 dkg fehér szőlő, 1 csomag Váncza főzni való vaníliaízű pudingpor, 1 evőkanál Váncza zselatinpor, 4-5 evőkanál cukor, 2 csomag Váncza tejszínhabpor, a díszítéshez 1 csomag Váncza tejszínhabpor, maréknyi vékony lapocskákra vágott mandula, 5 dkg tejcsoki, néhány szem szőlő


Elkészítés
A piskótakorongot lapjában kettévágjuk, az egyiket tortaformába tesszük. A szőlőt turmixoljuk és lábasba szűrjük.

Utolsó hozzászólás

Karko Irén üzente 15 éve

Igy igen ez már jo hogy itt a recept!

Tovább 

A pogácsa receptjét itt találod meg (kattint a következő szövegre!):

 

http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/sos-sutemenyek_-peksutemenyek/tepertos-pogacsa

 

 

 

network.hu

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A receptet itt találod meg (kattints a következő szövegre!):

http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/edes-sutemenyek_-edessegek/darazsfeszek

 

 

 

 

network.hu

 

 

A darázsfészek a rétes nyersen felszeletelt változata, amelybe diót és kakaót raktak, ízlés szerint. Később a darázsfészek élesztővel lazított leveles vajastésztából is készült. A legegyszerűbb darázsfészek alapja kelt tészta.

 

Hozzávalók:
tésztához: 25 dkg liszt, 15 dkg vaj, csipetnyi só + 2 dkg, cukros tejben felfuttatott élesztő, 2 tojás sárgája.

töltelékhez: 2 tojás fehérje, 15 dkg cukor, 15 dkg darált dió, reszelt citromhéj.

Tovább 

network.hu

 

Hozzávalók:
50 dkg liszt; 25 dkg margarin; 4 dkg élesztő; 1 dl tej; 4 kockacukor; 2 dl tejföl;1 tojás sárgája, 20 dkg juhtúró. A tetejére: 1 egész tojás; reszelt sajt.

 

Elkészítés:
A lisztet összedolgozzuk a margarinnal, a tojás sárgával, a cukros tejben megfuttatott élesztővel, a tejföllel. Két óra hosszat kelesztjük, közben többször hajtogatjuk, újnyi vastagra kinyújtjuk. A tészta tetején vékony rétegben felvisszük a villával összetört juhtúrót, újra hajtogatjuk, fél órát pihentetjük, majd ismét kinyújtjuk.

Tovább 

network.hu

 

Hozzávalók:
5 db tojás
15 dkg májkrém
5 db paradicsom
1 db ajóka,
2 dkg kaviár
1 db paprika,
1 tubus halpástétom
5 dkg vaj
1 cs. petrezselyemzöld
1 db friss uborka
salátalevél

A franciasalátához:
20 dkg burgonya
1 db alma
10 dkg sárgarépa
10 dkg ecetes uborka
10 dkg zöldborsó
2 dl tartár

Először az uborkát kockázzuk fel, nyomkodjuk ki a levét, s ehhez tegyük hozzá a meghámozott és felkockázott almát, hogy ne barnuljon meg.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu