Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | Csillag Virág | 0 hozzászólás
A képen látható sütemény receptjét itt találod meg (kattints a következő sorra!):
http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/edes-sutemenyek_-edessegek/hokifli
15 éve | Csillag Virág | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Elkészítés:
1. A bevonót durvára aprítjuk, és megolvasztjuk forró vízfürdőben. Az almát meghámozzuk, négyfelé vágjuk, magházát kiemeljük, majd a húsát durvára kockázzuk, és meglocsoljuk a citromlével.
|
|
15 éve | Csillag Virág | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Elkészítés:
1. A zselatinlapot hideg vízbe áztatjuk. A vaníliarudat a kikapart velővel együtt a tejbe tesszük, és 2 dl tejszínnel felöntjük. Habverővel kevergetve felforraljuk, majd átszűrjük. Alacsony hőfokon, tovább kevergetve, 10 perc alatt a harmadára besűrítjük.
15 éve | Csillag Virág | 0 hozzászólás
![]() |
Hozzávalók:
80 dkg sertésborda
3 fej vöröshagyma
5 dkg sertészsír
piros paprika
1 gerezd fokhagyma
zöldpetrezselyem
25 dkg burgonya
3 dl tejföl
Elkészítése:
Lesütjük a sertésbordákat. A megmaradt zsiradékon pedig lepirítjuk a
felaprított hagymát és fokhagymát. Ha megpirult, adjunk hozzá
pirospaprikát, és öntsük fel vízzel. A krumplit megtisztítjuk, és
karikákra vágjuk, majd a sütőtálba helyezzük. A hagymás lével
felöntjük.
15 éve | Csillag Virág | 1 hozzászólás
Hozzávalók 12 szelethez
1 készen kapható kakaós piskóta korong, 60 dkg fehér szőlő, 1 csomag
Váncza főzni való vaníliaízű pudingpor, 1 evőkanál Váncza zselatinpor,
4-5 evőkanál cukor,
2 csomag Váncza tejszínhabpor, a díszítéshez 1 csomag Váncza
tejszínhabpor, maréknyi vékony lapocskákra vágott mandula, 5 dkg
tejcsoki, néhány szem szőlő
Elkészítés
A
piskótakorongot lapjában kettévágjuk, az egyiket tortaformába tesszük.
A szőlőt turmixoljuk és lábasba szűrjük.
15 éve | Csillag Virág | 0 hozzászólás
A pogácsa receptjét itt találod meg (kattint a következő szövegre!):
http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/sos-sutemenyek_-peksutemenyek/tepertos-pogacsa
15 éve | Csillag Virág | 0 hozzászólás
A receptet itt találod meg (kattints a következő szövegre!):
http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/edes-sutemenyek_-edessegek/darazsfeszek
15 éve | Csillag Virág | 0 hozzászólás
A darázsfészek a rétes nyersen felszeletelt változata, amelybe diót és kakaót raktak, ízlés szerint. Később a darázsfészek élesztővel lazított leveles vajastésztából is készült. A legegyszerűbb darázsfészek alapja kelt tészta.
Hozzávalók:
tésztához: 25 dkg liszt, 15 dkg vaj, csipetnyi só + 2 dkg, cukros tejben felfuttatott élesztő, 2 tojás sárgája.
töltelékhez: 2 tojás fehérje, 15 dkg cukor, 15 dkg darált dió, reszelt citromhéj.
15 éve | Csillag Virág | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
50 dkg liszt; 25 dkg margarin; 4 dkg élesztő; 1 dl tej; 4 kockacukor; 2
dl tejföl;1 tojás sárgája, 20 dkg juhtúró. A tetejére: 1 egész tojás;
reszelt sajt.
Elkészítés:
A lisztet összedolgozzuk a margarinnal, a tojás sárgával, a cukros
tejben megfuttatott élesztővel, a tejföllel. Két óra hosszat
kelesztjük, közben többször hajtogatjuk, újnyi vastagra kinyújtjuk. A
tészta tetején vékony rétegben felvisszük a villával összetört
juhtúrót, újra hajtogatjuk, fél órát pihentetjük, majd ismét
kinyújtjuk.
Hozzávalók:
5 db tojás
15 dkg májkrém
5 db paradicsom
1 db ajóka,
2 dkg kaviár
1 db paprika,
1 tubus halpástétom
5 dkg vaj
1 cs. petrezselyemzöld
1 db friss uborka
salátalevél
A franciasalátához:
20 dkg burgonya
1 db alma
10 dkg sárgarépa
10 dkg ecetes uborka
10 dkg zöldborsó
2 dl tartár
Először az uborkát kockázzuk fel, nyomkodjuk ki a levét, s ehhez tegyük
hozzá a meghámozott és felkockázott almát, hogy ne barnuljon meg.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás