Recept: SZŐLŐTORTA

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

 

 

 

Hozzávalók 12 szelethez
1 készen kapható kakaós piskóta korong, 60 dkg fehér szőlő, 1 csomag Váncza főzni való vaníliaízű pudingpor, 1 evőkanál Váncza zselatinpor, 4-5 evőkanál cukor, 2 csomag Váncza tejszínhabpor, a díszítéshez 1 csomag Váncza tejszínhabpor, maréknyi vékony lapocskákra vágott mandula, 5 dkg tejcsoki, néhány szem szőlő


Elkészítés
A piskótakorongot lapjában kettévágjuk, az egyiket tortaformába tesszük. A szőlőt turmixoljuk és lábasba szűrjük. Az így kapott lének 4 decinek kell lennie. A pudingport, a zselatinport és a cukrot a szőlőléhez adjuk és kevergetve pár perc alatt sűrű krémmé főzzük.

A habport a tasakon található előírás szerint habbá verjük, majd a langyosra hűlt szőlőkrémet kanalanként beledolgozzuk. A Krém kétharmadát a piskótára kenjük, a másik lapot rárakjuk, majd a maradék krémet rásimítjuk.

Hűtőszekrényben megdermesztjük, majd a tortaformát leemeljük róla.

A torta tetejét és oldalát tejszínhabbal díszítjük, reszelt csokival és szőlőszemekkel csinosítjuk.

 

FORRÁS: STOP.HU

Címkék: bor habos szüret szőlő torta vanília

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Karko Irén üzente 14 éve

Igy igen ez már jo hogy itt a recept!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Spargasipok_rantva_2190947_1983_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu