Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 12 szelethez
1 készen kapható kakaós piskóta korong, 60 dkg fehér szőlő, 1 csomag
Váncza főzni való vaníliaízű pudingpor, 1 evőkanál Váncza zselatinpor,
4-5 evőkanál cukor,
2 csomag Váncza tejszínhabpor, a díszítéshez 1 csomag Váncza
tejszínhabpor, maréknyi vékony lapocskákra vágott mandula, 5 dkg
tejcsoki, néhány szem szőlő
Elkészítés
A
piskótakorongot lapjában kettévágjuk, az egyiket tortaformába tesszük.
A szőlőt turmixoljuk és lábasba szűrjük. Az így kapott lének 4 decinek
kell lennie. A pudingport, a zselatinport és a cukrot a szőlőléhez
adjuk és kevergetve pár perc alatt sűrű krémmé főzzük.
A habport a tasakon található előírás szerint habbá verjük, majd a
langyosra hűlt szőlőkrémet kanalanként beledolgozzuk. A Krém
kétharmadát a piskótára kenjük, a másik lapot rárakjuk, majd a maradék
krémet rásimítjuk.
Hűtőszekrényben megdermesztjük, majd a tortaformát leemeljük róla.
A torta tetejét és oldalát tejszínhabbal díszítjük, reszelt csokival és szőlőszemekkel csinosítjuk.
FORRÁS: STOP.HU
|
|
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
HÁZI KRÉMES
PANNA COTTA
SZŐLŐVEL ÉS ALMÁVAL SÜLT CSIRKE
HURRÁ, ITT A SZŐLŐSZEZON!