Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés:
1. A zselatinlapot hideg vízbe áztatjuk. A vaníliarudat a kikapart velővel együtt a tejbe tesszük, és 2 dl tejszínnel felöntjük. Habverővel kevergetve felforraljuk, majd átszűrjük. Alacsony hőfokon, tovább kevergetve, 10 perc alatt a harmadára besűrítjük. Félrehúzzuk, és feloldjuk benne a kinyomkodott zselatint. Kihûtjük, majd 20 percre hűtőbe állítjuk. Közben többször megkeverjük.
2. A maradék tejszínt a porcukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a hideg zselatinos keveréket, és simára dolgozzuk. A krémet 4 tálkában elosztjuk. Konyharuhával vagy folpackkal lefedjük, és legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
3. A gyümölcsöket lábosba szórjuk. A cukorral meghintjük, a borral felöntjük, és felforraljuk. Azonnal belevegyítjük a kevés hideg vízben csomómentesen elkevert keményítőt, majd kb. 1 percig főzzük.
4. A tálkákat forró vízbe merítjük, és a krémet kistányérokra borítjuk. A meleg gyümölcsöntettel kínáljuk.
Forrás: Pink
Fotó: Company Coming COOKBOOK
|
|
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
VILLÁMGYORS MADÁRTEJ
SAJTKRÉM TORTA
SZŐLŐTORTA
BÁLINT SÜTEMÉNYE BÁLINT-NAPRA