Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 2171 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 2171 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 2171 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 2171 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

FŐZŐCSKE KLUB hírei

network.hu


Hozzávalók:
A tésztához: 1 kg alma, 6 tojás, 35 dkg cukor, 2 dl víz, 40 dkg liszt, fél csomag sütőpor, 2 evőkanál kakaópor
 
Elkészítés:
Egy nagy tepsit alufóliával kibélelünk. 1 kg almát meghámozunk, s a tepsi aljára szeleteljük. A tojásfehérjéket habbá verjük. A cukrot, a vizet és a tojások sárgáját kikeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. A tojásfehérjéből készült habot óvatosan belekeverjük. A masszát kétfelé vesszük, egyik felébe 2 evőkanál kakaóport teszünk, és az almára öntjük, majd pedig a sárga tésztát is ráöntjük.

Tovább 

network.hu

Hozzávalók:

25 dg félzsíros tehéntúró, 2 dl kefir, 2 dl tejszín, 4-5 ek porcukor, 2 cs vanilincukor, 2 ek zselatinpor, 1 dl tej, 4 ek bármilyen gyümölcs, kimagozva vagy befőtt kockára vágva, 1 csomag babapiskóta

 

Elkészítés:

Kis lábosban áztassuk tejbe a zselatint (ne ijedjünk meg, ha kocsonyás lesz, ez az állapot melegítéskor elmúlik!), majd lassan melegítve, folytonos keverés mellett oldjuk fel (ne forraljuk!).

A tehéntúrót törjük át, keverjük össze a kefirrel, a porcukorral, a vanilincukorral és az összevágott gyümölccsel.

Tovább 

 

Hozzávalók:

1 csomag háztartási keksz
50 dkg mascaropne
áfonyadzsem
1 csomag zselatin
5 dl tej
5 ek. barnacukor
2 csomag vaníliás cukor
1 ek. porcukor
1 citrom héja
1 narancs héja
vaj

 

 

Elkészítése:

Először elkészítjük a keksztésztát. A kekszet összetörjük apró darabkákra és tejjel illetve egy csomag vaníliás cukorral és barnacukorral összekeverjük. Majd egy kivajazott hőálló tálba belesimítjuk, és 180 fokon 15 percig sütjük.

Tovább 

A képen látható sütemény receptjét itt találod meg (kattints a következő sorra!):

http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/edes-sutemenyek_-edessegek/hazi-kremes

 

network.hu

Utolsó hozzászólás

Csillag Virág üzente 15 éve

Nálam működik. Ha nálad nem, egyszerűen másold be a keresődbe ezt a sort:

http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/edes-sutemenyek_-edessegek/hazi-kremes

network.hu

 

Hozzávalók:

1 ananász-konzerv (körszeletes), 3 ek barna cukor, 15 dkg vaj, 5 tojás, 22 dkg liszt, 10 dkg cukor, csipet só


Elkészítés:

A barna cukrot egy jénai tálba szórjuk, majd szépen elhelyezzük az lecsepegetett ananászkarikákat. A maradék ananászt apróra vágjuk. A megolvasztott vajat egy tálban a cukorral és a tojásokkal összekavarjuk, majd hozzákavarjuk a sóval elvegyített lisztet és végül a maradék ananászdarabokat. Rásimítjuk az ananászkarikákra és 180 fokos előmelegített sütőben 40 percig sütjük.

Tovább 

 

 

network.hu

 

 

Hozzávalók:

50 dkg gesztenyemassza, 12,5 dkg vaj, 25 dkg darált keksz, kicsi rum
9 dl tej, 3 csomag vaníliapuding, 6 ek cukor, 25 dkg vaj, 12 dkg porcukor, 4 dl tejszín, kb. 18-20 db babapiskóta

 

Elkészítés:

A gesztenyemasszát 12,5 dkg vajjal, a darált keksszel, a rummal összedolgozzuk, és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe nyomkodjuk.
A pudingot a tejjel, a 6 ek cukorral felfőzzük, kihűtjük. A vajat a porcukorral simára keverjük, majd a pudinghoz adjuk.

Utolsó hozzászólás

Ezt kiprobáloma hétvégén!Nagyon jól hangzik igy elolvasva is!/hamis gesztenyés krémes/

Tovább 

network.hu

 

 

 

 

Hozzávalók:

krumpli, kétféle sajt (trappistát és karavánt használtam), bacon szalonna

 

Elkészítés:

A krumplit héjában megfőzzük, megtisztítjuk, három felé vágjuk, majd "összerakjuk" krumpli-sajt-krumpli-sajt-krumpli, és a szalonnával áttekerjük, fogpiszkálóval "összetűzzük". Tepsibe rakjuk, és addig sütjük míg a sajt megolvad, a szalonna megpirul.

 

Forrás: Csibe a konyhában

network.hu

 

Hozzávalók a tésztához:

6 tojás, 10 dkg porcukor,4 dkg kakaó, 1 mokkáskanál szódabikarbóna

A TÉSZTÁBA LISZT NEM KELL !!

A krémhez:

3 dl tej, 3 evőkanál liszt, 20 dkg vaj, 14 dkg porcukor, 2 vanillin cukor, 1 evőkanál kakaó

A bevonathoz: 1 tábla étcsoki (10 dkg), és 5 dkg vaj

A töltelékbe: 2 db banán

 

Elkészítés:

Tésztához a 6 tojássárgáját a 10 dkg porcukorral kikeverni, hozzáadni a kakaót és a szódabikarbónát. A tojásfehérjét felverni és a tojásos masszával összekeverni óvatosan.

Tovább 

A képen látható pogácsa receptjét itt találod meg (kattints a következő sorra!):

 

http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/sos-sutemenyek_-peksutemenyek/sajtos-pogacsa

 

network.hu

A képen látható sós sütemény receptjét itt találod meg (kattints a következő sorra!):

 

http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/sos-sutemenyek_-peksutemenyek/sajtos-hajtovany

 

network.hu

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu