Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés:
1. A bevonót durvára aprítjuk, és megolvasztjuk forró vízfürdőben. Az almát meghámozzuk, négyfelé vágjuk, magházát kiemeljük, majd a húsát durvára kockázzuk, és meglocsoljuk a citromlével.
2. A vajat a sóval, 25 dkg cukorral meg a vaníliás cukorral robotgéppel kikeverjük, és egyenként beledolgozzuk a tojásokat. A tejjel váltakozva hozzáadjuk az öntetporral meg a sütőporral elvegyített lisztet, és a tésztát két adagra osztjuk. Az egyikbe belekeverjük a kakaóport meg az olvasztott csokoládét. A vaníliarudat hosszában felmetsszük, a belét kikaparjuk, a másik adag tésztába vegyítjük, és óvatosan beleforgatjuk az almát.
3. A kétféle tésztát váltakozva margarinnal kikent, liszttel meghintett, 26 cm-es koszorúformába halmozzuk. Villával márványosra keverjük, és előmelegített sütőben, 175 fokon kb. 50 percig sütjük. Kivesszük, kb. 10 percig a formában pihentetjük, majd rácsra borítva hűlni hagyjuk. Porcukorral meghintve, citromfűvel és almaszeletekkel díszítve kínáljuk. Tejszínhab illik hozzá.
Forrás: Pink
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
MAZSOLÁS KAKAÓS KUGLÓF
10 PERCES KUGLÓF
ALMÁS MORZSA - APPLE CRUMBLE
GORDON ALMATORTÁJA