Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 2242 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 2242 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 2242 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 2242 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

FŐZŐCSKE KLUB hírei

Hogyan tudod életre kelteni mindig fagyos végtagjaidat?

Kedvezz a vérkeringésednek!Katt ide:

www.kavezzokosan.egeszsegeskave.hu

 

DÍJMENTES regisztráció - Új Klub-Tagoknak ...

Adj egy esélyt magadnak, és a Betterware kiváló termékeinek!

Főzőcske - Betterware - Klub ... T: 06(20)3820028


(Segítség a konyhában, a háztartásban és a ház körül ...)

  • Azonnali 23% kedvezmény
  • Betterware Egészség Program - háztartási kellékek, tisztítószerek, konyhai eszközök, kozmetikumok, étrend kiegészítők, kávék ... 
  • Családoknak, Háziasszonyoknak !

Tovább 

 

network.hu

 Tejes kalács

 

Van aki perecnek hivja,vam aki csak kelt kalácsnak.

 

Hozzávalók: a hozzávalókat kb-re irom ugyanis már én nem mérek semmit, mert jól begyakoroltam az évek során.

 

1/2 l tej,

2 evőkanál cukor +izlés szerint ki mennyire akarja, hogy édes legyen.

2 tojássárgája

pici só,

kb 70 dkg liszt

egy olvasztott margarin

tojássárgája a tetejére

 

A tejben felfuttatjuk az élesztőt, amibe előtte cukrot teszünk, egy tálba beleütjük a két tojássárgáját, majd a felfuttatott élesztőt, pici sót, cukrot, lisztet, és közben kezünkkel /jobb helyeken dagasztógéppel/ dagasztjuk közben folyamatosan adagoljuk hozzá az olvasztott margarint, addig kell csipkodva dagasztani amig az edény falától könnyedén elválik a tészta.

Tovább 

Nagymamám receptje :   Kelt Csöröge a jó kis magyar étel.
Hozzávalók: 25 dkg liszt, 4 tojássárgája, 5 dkg vaj, 5 dkg cukor, 1 dkg élesztő, 1 dl tejföl, 1 kanál rum, csipet cö, cüt óoóhca olaj vagy zsír. Hintésre 10 dkg vaniliás cukor, és 20 dkg ba­ racklekvár.

Az élesztőt egy evőkanál langyos tejben feloldjuk, a lisztet a vajjal összemorzsoljuk és a többi anyaggal összevegyítve a tész­ tát jól kidolgozzuk, hogy rétestészta keménységű legyen. V2 óráig pihentet jük.

Utolsó hozzászólás

Vass Lászlóné üzente 1 éve

Jól hangzik.Köszönöm a receptet.

Tovább 

Esküvők, Bálok, Álló fogadások, Koktél partik, Céges rendezvények, Osztálytalálkozók, Baráti összejövetelek teljes körű szervezését, lebonyolítását, házias ízekből álló menüsorokkal vállaljuk, kistermekben 30 főig, nagytermekben 250 főig.

 

http://www.deko-etterem.hu/

20 dkg ementáli sajtot és 50 dkg hámozott, kimagozott almát metéltre vágunk. Az almára rácsavarjuk fél citrom levét, és az egészet 6 dkg majonézzel és 5 dkg tejszínhabbal lazán összekeverjük.

Utolsó hozzászólás

Csillag Virág üzente 2 éve

Biztos finom.

 

network.hu

 

Az évente egyszeri leolvasztás és az alapos kitakarítás az előfeltétele annak, hogy a hús fagyasztása eredményes legyen és megőrizze az eredeti ízét.

 

Cikkünkből megtudhatja, milyen szabályokat kell betartania a helyes húsfagyasztáshoz.

 

 

Pinterest | Google+ | Twitter | Facebook 

Utolsó hozzászólás

Csillag Virág üzente 1 éve

Közönjük!

network.hu

Kedves Network

 

Közösség!



Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Network.hu életében tulajdonosváltás történt.

 

Tele vagyunk friss ötletekkel, tervekkel arra vonatkozólag, hogyan tehetnénk még szórakoztatóbbá és értékesebbé az itt eltöltött időt.


 ELSŐDLEGES CÉLJAINK: 


- NAPRAKÉSZ és KEZELŐBARÁT felület (szem előtt tartva, hogy korábbi felhasználóink még könnyebben eligazodjanak kedvenc közösségeikben.) 

- a közösségek tagjait aktívabb kommunikációra BÍZTATJUK !

Utolsó hozzászólás

Csillag Virág üzente 2 éve

Köszönöm.

Tovább 


Hozzávalók:
50 dkg cukkini, 1 vöröshagyma, 4 dkg vaj (olaj), 1 liter zöldségleves, 4 dkg liszt, 4 ek tejszín, só,
bors, 2 tojás sárgája.

A megmosott cukkiniból 10 dkg-ot héjastól csíkokra vágunk, a többit meghámozzuk, és felkockázzuk.
A hagymát finomra, a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk. A cukkini csíkokat kevés vajon megfuttatjuk,
majd kevés levessel felöntve nem túl puhára pároljuk.
A többi vajat (olajat) egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk, világosra pirítjuk rajta a lisztet és a
hagymafélét, hozzáadjuk a cukkinit és takaréklángon megdinszteljük.

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 3 éve

Nagyon szívesen Piroska, örülök, hogy tetszik!

Tovább 

Hozzávalók:
4 kisebb csirkemell,só, 1 ek mustár, 1 kiskanálnyi kakukkfű, 6-8 db zsengébb cukkíni, 5-7 vékony
szelet húsosabb szalonna,1-2 nagyobb fej lilahagyma, 4 közepes méretű keményebb paradicsom,
1 ek szezámmag.

Filézzünk ki 4 kisebb csirkemellet, amelyet még lapjában félbevágunk.Besózzuk, kb 1 ek mustárral
bekenjük, és 1 kiskanálnyi kakukkfűvel meghintjük.
1-2 órára félretesszük, hogy az ízek jól átjárják. Közben 6-8 zsengébb cukkinit megmosunk, két végét
levágva hosszában felszeletelünk, enyhén besózzuk és félretesszük.

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 3 éve

Örülök, hogy tetszik!
Köszönöm a hozzászólást!

Tovább 

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Tesztas_cicege_2049920_5732_s

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Rokagombas_pulykapaprikas_2048917_1572_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Szilvas_kevert_2047952_2543_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Petrezselymes_csirketaller_2047210_9958_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu