Recept: FINOMAT GYORSAN? ERRE IS VAN VACSORA ÖTLETÜNK!

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 2157 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 2157 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 2157 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 2157 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

FINOMAT GYORSAN? ERRE IS VAN VACSORA ÖTLETÜNK!

Mikor lesz már kész a vacsora? Éhes vagyok! – Ugye, milyen sokszor elhangzik ez a mondat egyes családtagunk szájából? Mit szólnál, ha azt tudnád válaszolni, hogy fél óra múlva? A legjobb pedig az, hogy tényleg 30 perc alatt finom étel kerülhet az asztalra, most éppen sertéshúsból.

4 szelet sertéshús a serpenyőben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com4 szelet sertéshús a serpenyőben

A recept pedig a következő: Dobj bele minden alapanyagot a serpenyőbe és süsd meg! Na jó, részletes útmutatót is adunk ☺

10 perc alatt előkészülhetünk a sütéshez, miközben látni fogjuk, hogy a vacsorafőzés egésze minimális eszközhasználattal jár, azaz kevés lesz a mosogatni való. Éljen!

Roston sült sertés zöldségekkelHozzávalók 3-4 főre:

4 szelet (kb. fél kiló) sertéshús

fél csésze morzsolt feta

3 csésze koktél paradicsom (lehetőleg színes)

2 db, vékonyabb szeletekre vágott cukkini

3 db, vékony szeletekre vágott fokhagymagerezd

1-1 evőkanál olívaolaj

1 evőkanál fűszerkeverék (a keleties ízek kedvelőinek harissa)

1/2 teáskanál só

1/4 teáskanál bors

fél csésze apróra vágott mentalevél

Elkészítés:
  1. Melegítsük elő a serpenyőt, miközben az aprítási feladatok vége felé közeledünk.

  2. 1 evőkanál olívaolajba keverjük el az ételhez választott ízvilágú fűszerkeveréket, és kenjük be ezzel a keverékkel a hússzeletek mindkét oldalát.

  3. Tegyük bele a serpenyőbe a zöldségeket és a fokhagymát, fűszerezzük sóval borssal, és egy újabb evőkanálnyi olajon pároljuk 5+15 percig.

  4. Miután a zöldségek már 5 perce pirulnak, jöhet a hús sütése is! Ha elég nagy a serpenyőnk, akkor a hússzeleteket igazítsuk el a zöldségek mellett. Ellenkező esetben egy újabb serpenyőre is szükségünk lesz. (Gondoskodjunk idejében ennek felforrósításáról, természetesen egy kevés olajat is használjunk fel ehhez.) A hús kb. negyed óra alatt készül el.

  5. Tálaláskor osszuk el a párolt zöldségeket a hússzeletek mellé, majd kínáljuk az ételt rászórt feta sajttal és friss mentával.

+Tippünk: Amikor kicsit több időnk van a főzésre, kiegészíthetjük a köretet többféle zöldséggel! Remekül passzol az ételhez az apróra vagy vékony szeletekre vágott paprika, a brokkoli és a karfiol is. Minél színesebben készül az étel, annál étvágygerjesztőbb lesz.

Forrás: www.chatelaine.com

Címkék: konyha.

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu