Recept: Hatlapos (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Hatlapos

4 tojássárgája, 4 kanál cukor, 4 kanál zsír,
2-2,5 dl tejbe 1 dkg szalagárét felfuttatunk.
Beleteszünk még 1 kévéskanál cukrot.
Összegyúrjuk annyi liszttel amennyit felvesz. (kb.1/2 kg)
6 lapot sütünk.
Krém:
30 dkg kr.cukrot megpirítunk.
7 dl tejjel felengedjük.
Ha összeforrt, hozzáadunk 3 dl tejbe elkevert
6 kanál lisztet és egy kanál kakaót, az egészet összeforraljuk.
1 vaníliás cukrot és 20-25 dkg margarint hozzákeverünk.
Amíg forró, addig kenjük a lapok közé.

Látta 1810 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Csillag Virág üzente 14 éve

Nagyon szívesen segítek, ha tudok. :)

Válasz

Farkas Sandor üzente 14 éve

Igen ez az,es Boldog szuletesnapot,amiert segitett!

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Mert, hogy úgy tudom, ez a hjorthornssalt is ammonium-hidrogén-karbonát.

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Lehet az, hogy a svéd neve hjorthornssalt ?

Válasz

Farkas Sandor üzente 14 éve

Köszönöm szepen a magyarazato,igy minden bizonnyal megtalalo itt Svedorszagban is.

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Igazából szalalkáli a neve.
Ammonium-hidrogén-karbonát.
A boltokban olyan pici zacskóban lehet kapni, mint a sütőport és a vaníliás cukrot.
Hasonló a szerepe, mint a sütőporé: fölfújja a tésztát.
Van viszont egy kellemetlen tulajdonsága: a szalalkális tészta sütése közben pár percre rettentő büdös lesz a sütő és a konyha.
De a kész sütemény természetesen nem lesz büdös. A szalalkáli sülés közben elpárolog.

Válasz

Farkas Sandor üzente 14 éve

Bocsi!Letudna irni valaki nekem,hogy mi a szalagaret?

Válasz

Tóth Andrásné üzente 14 éve

Ilyen sütit rengeteget ettem annó. Nagyon szerettük. Alig vártuk, hogy megpuhuljon, nagyon hamar elfogyott. Bár voltunk is rá páran unokák. Köszi Ilike!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Spargasipok_rantva_2190947_1983_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu