Recept: SÜSSÜNK, SÜSSÜNK VALAMIT! (fórum)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2165 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2165 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2165 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2165 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

SÜSSÜNK, SÜSSÜNK VALAMIT! - [szavazás]

Ezt a témát Csillag Virág indította 15 éve

Torták, sütemények, édességek...

SZOKTÁL CUKRÁSZDÁBA JÁRNI?

2% HETENTE TÖBBSZÖR

5% HETENTE

13% HAVONTA

68% NAGYON RITKÁN

11% SOHA

0% AZ ÉDESSÉG MÉREG, SOHA NEM ENNÉK ILYESMIT

0% CSAK KOCSMÁBA JÁROK

Hozzászólások eddig: 163

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

szilasi ilona üzente 3 éve

MINDENED A SAJT? – EZT NE HAGYD KI!

Az igazi sajtimádók számára majdnem minden étel elképzelhetetlen sajt nélkül. Szinte bármilyen formában, bármilyen ízben, bármilyen állagban imádják ezt a finomságot. Te is nagy sajtrajongó hírében állsz? Akkor görgess lejjebb!

Azt hiszem, a videóban látható finomságok láttán még az „aligsajt” fogyasztók is ellágyulnak!

https://www.youtube.com/watch?v=aTSugLYjOcE&feature=emb_logo

Válasz

szilasi ilona üzente 4 éve

Elképesztő népszerűségnek örvend a mindössze három alapanyagból álló légiesen könnyű sütemény, ami egy csokiszuflé és egy sajttorta erényeit egyesíti. Mutatjuk is a receptet – videóval!

Japán sajttortaként terjedt el, de van, aki kínai sajttortaként ismeri. Valószínűleg nem ősi recept, hanem egy kreatív szakács találmánya, mindenesetre elképesztően egyszerű és ellenállhatatlanul finom, pihekönnyű nyalánkság: csokoládé, tojás és natúr krémsajt van benne, és semmi más. Lényegében egy szuflé, vagyis felfújt – csokoládéval és krémsajttal –, de annyira nagyszerű, hogy megérdemli a torta nevet is!

http://www.cookta.hu/hir/20160307-uj-torta-a-hodit-habkonnyu-sajttorta-csupan-3-alapanyagbol

Válasz

szilasi ilona üzente 4 éve

Francia vajas tészta – a séfek egyik kedvence, mert szinte bármi lehet készíteni belőle

Vajas tészta – a séfek egyik kedvence!

A vajas tészta elkészítéséhez a következő hozzávalókra lesz szükségünk:

500 gramm liszt;
1 pohár víz;
1 kiskanál olaj;
1 kiskanál só;
500 gramm friss vaj;
Elkészítési javaslat:

A lisztet átszitáljuk, egy kis bemélyedést hozunk létre a közepén, ahová beletöltjük a pohár vizet, az olajat és a sót. Az így kapott tésztát összegyúrjuk, és jól kidolgozzuk. Ez után cipót formázunk belőle és hidegben, konyharuha nélkül pihentetjük 20 percet.

Pihentetés után lisztezett deszkán kinyújtjuk 1 cm vastagságú téglalapformára. Ez után az 500 gramm vajat is téglalap alakúra formázzuk és ráhelyezzük a tésztára, a tészta széleit ráhajtogatjuk, és hagyjuk pihenni 10 percet. Pihentetés után a tésztát kinyújtjuk, ügyelve arra, hogy a vaj benne maradjon.

A kinyújtott tésztát összehajtogatjuk, és ezt megismételjük még kétszer. Sütés előtt 10 percre hidegbe helyezzük.

Mit tehetünk a siker érdekében?

használjunk jó minőségű lisztet és szitáljuk át alaposan;
a vaj legyen nagyon friss és szintén jó minőségű;


Forrás: https://filantropikum.com/francia-vajas-teszta-a-sefek-egyik-kedvence-mert-szinte-barmi-lehet-kesziteni-belole/

Válasz

szilasi ilona üzente 4 éve

Gyirán Krisztina üzente 7 éve

Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be.
Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a lisztet a szekrényből,
addig, míg kiveszed az utolsó fánkot az olajból ÖSSZESEN 20-25 perc!
És nagyon finom, gusztusos!
https://www.youtube.com/watch?v=fCZIXoegnek

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Lehet, hogy a többség fagyit is otthon készít.

Válasz

kiss lászló üzente 14 éve

SZERINTEM A NAGYON RITKÁN NEM VALÓS MERT A FAGYI IS CUKRÁSZ TERMÉK

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Szia!
Engem mindenképp érdekel.

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Vadlazac_tejszines_gombamartassal_2195274_5426_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Brokkoli_leves_kelkaposzta_csikokkal_2194935_3265_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu