Recept: SÜSSÜNK, SÜSSÜNK VALAMIT! (fórum)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 2145 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 283 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 2145 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 283 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 2145 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 283 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 2145 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 283 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

SÜSSÜNK, SÜSSÜNK VALAMIT! - [szavazás]

Ezt a témát Csillag Virág indította 11 éve

Torták, sütemények, édességek...

SZOKTÁL CUKRÁSZDÁBA JÁRNI?

2% HETENTE TÖBBSZÖR

5% HETENTE

13% HAVONTA

68% NAGYON RITKÁN

11% SOHA

0% AZ ÉDESSÉG MÉREG, SOHA NEM ENNÉK ILYESMIT

0% CSAK KOCSMÁBA JÁROK

Hozzászólások eddig: 162

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

szilasi ilona üzente 3 hónapja

Elképesztő népszerűségnek örvend a mindössze három alapanyagból álló légiesen könnyű sütemény, ami egy csokiszuflé és egy sajttorta erényeit egyesíti. Mutatjuk is a receptet – videóval!

Japán sajttortaként terjedt el, de van, aki kínai sajttortaként ismeri. Valószínűleg nem ősi recept, hanem egy kreatív szakács találmánya, mindenesetre elképesztően egyszerű és ellenállhatatlanul finom, pihekönnyű nyalánkság: csokoládé, tojás és natúr krémsajt van benne, és semmi más. Lényegében egy szuflé, vagyis felfújt – csokoládéval és krémsajttal –, de annyira nagyszerű, hogy megérdemli a torta nevet is!

http://www.cookta.hu/hir/20160307-uj-torta-a-hodit-habkonnyu-sajttorta-csupan-3-alapanyagbol

Válasz

szilasi ilona üzente 4 hónapja

Francia vajas tészta – a séfek egyik kedvence, mert szinte bármi lehet készíteni belőle

Vajas tészta – a séfek egyik kedvence!

A vajas tészta elkészítéséhez a következő hozzávalókra lesz szükségünk:

500 gramm liszt;
1 pohár víz;
1 kiskanál olaj;
1 kiskanál só;
500 gramm friss vaj;
Elkészítési javaslat:

A lisztet átszitáljuk, egy kis bemélyedést hozunk létre a közepén, ahová beletöltjük a pohár vizet, az olajat és a sót. Az így kapott tésztát összegyúrjuk, és jól kidolgozzuk. Ez után cipót formázunk belőle és hidegben, konyharuha nélkül pihentetjük 20 percet.

Pihentetés után lisztezett deszkán kinyújtjuk 1 cm vastagságú téglalapformára. Ez után az 500 gramm vajat is téglalap alakúra formázzuk és ráhelyezzük a tésztára, a tészta széleit ráhajtogatjuk, és hagyjuk pihenni 10 percet. Pihentetés után a tésztát kinyújtjuk, ügyelve arra, hogy a vaj benne maradjon.

A kinyújtott tésztát összehajtogatjuk, és ezt megismételjük még kétszer. Sütés előtt 10 percre hidegbe helyezzük.

Mit tehetünk a siker érdekében?

használjunk jó minőségű lisztet és szitáljuk át alaposan;
a vaj legyen nagyon friss és szintén jó minőségű;


Forrás: https://filantropikum.com/francia-vajas-teszta-a-sefek-egyik-kedvence-mert-szinte-barmi-lehet-kesziteni-belole/

Válasz

szilasi ilona üzente 4 hónapja

Gyirán Krisztina üzente 4 éve

Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be.
Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a lisztet a szekrényből,
addig, míg kiveszed az utolsó fánkot az olajból ÖSSZESEN 20-25 perc!
És nagyon finom, gusztusos!
https://www.youtube.com/watch?v=fCZIXoegnek

Válasz

Csillag Virág üzente 10 éve

Lehet, hogy a többség fagyit is otthon készít.

Válasz

kiss lászló üzente 10 éve

SZERINTEM A NAGYON RITKÁN NEM VALÓS MERT A FAGYI IS CUKRÁSZ TERMÉK

Válasz

Csillag Virág üzente 10 éve

Szia!
Engem mindenképp érdekel.

Válasz

Buda Józsefné üzente 10 éve

Ha valakit érdekel,a zebra szeletről van fotóm és ha kell akkor felrakom!! Nagyon finom én is már többször megsütöttem!!

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu