Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Csillag Virág indította 15 éve
Torták, sütemények, édességek...
SZOKTÁL CUKRÁSZDÁBA JÁRNI?
2% HETENTE TÖBBSZÖR
5% HETENTE
13% HAVONTA
68% NAGYON RITKÁN
11% SOHA
0% AZ ÉDESSÉG MÉREG, SOHA NEM ENNÉK ILYESMIT
0% CSAK KOCSMÁBA JÁROK
Hozzászólások eddig: 163
szilasi ilona üzente 3 éve
MINDENED A SAJT? – EZT NE HAGYD KI!
Az igazi sajtimádók számára majdnem minden étel elképzelhetetlen sajt nélkül. Szinte bármilyen formában, bármilyen ízben, bármilyen állagban imádják ezt a finomságot. Te is nagy sajtrajongó hírében állsz? Akkor görgess lejjebb!
Azt hiszem, a videóban látható finomságok láttán még az „aligsajt” fogyasztók is ellágyulnak!
https://www.youtube.com/watch?v=aTSugLYjOcE&feature=emb_logo
szilasi ilona üzente 4 éve
Elképesztő népszerűségnek örvend a mindössze három alapanyagból álló légiesen könnyű sütemény, ami egy csokiszuflé és egy sajttorta erényeit egyesíti. Mutatjuk is a receptet – videóval!
Japán sajttortaként terjedt el, de van, aki kínai sajttortaként ismeri. Valószínűleg nem ősi recept, hanem egy kreatív szakács találmánya, mindenesetre elképesztően egyszerű és ellenállhatatlanul finom, pihekönnyű nyalánkság: csokoládé, tojás és natúr krémsajt van benne, és semmi más. Lényegében egy szuflé, vagyis felfújt – csokoládéval és krémsajttal –, de annyira nagyszerű, hogy megérdemli a torta nevet is!
http://www.cookta.hu/hir/20160307-uj-torta-a-hodit-habkonnyu-sajttorta-csupan-3-alapanyagbol
szilasi ilona üzente 4 éve
Francia vajas tészta – a séfek egyik kedvence, mert szinte bármi lehet készíteni belőle
Vajas tészta – a séfek egyik kedvence!
A vajas tészta elkészítéséhez a következő hozzávalókra lesz szükségünk:
500 gramm liszt;
1 pohár víz;
1 kiskanál olaj;
1 kiskanál só;
500 gramm friss vaj;
Elkészítési javaslat:
A lisztet átszitáljuk, egy kis bemélyedést hozunk létre a közepén, ahová beletöltjük a pohár vizet, az olajat és a sót. Az így kapott tésztát összegyúrjuk, és jól kidolgozzuk. Ez után cipót formázunk belőle és hidegben, konyharuha nélkül pihentetjük 20 percet.
Pihentetés után lisztezett deszkán kinyújtjuk 1 cm vastagságú téglalapformára. Ez után az 500 gramm vajat is téglalap alakúra formázzuk és ráhelyezzük a tésztára, a tészta széleit ráhajtogatjuk, és hagyjuk pihenni 10 percet. Pihentetés után a tésztát kinyújtjuk, ügyelve arra, hogy a vaj benne maradjon.
A kinyújtott tésztát összehajtogatjuk, és ezt megismételjük még kétszer. Sütés előtt 10 percre hidegbe helyezzük.
Mit tehetünk a siker érdekében?
használjunk jó minőségű lisztet és szitáljuk át alaposan;
a vaj legyen nagyon friss és szintén jó minőségű;
Forrás: https://filantropikum.com/francia-vajas-teszta-a-sefek-egyik-kedvence-mert-szinte-barmi-lehet-kesziteni-belole/
szilasi ilona üzente 4 éve
szilasi ilona üzente 4 éve
szilasi ilona üzente 4 éve
Desszert túra amerikai módra.
http://iculenka.blogspot.com/2018/10/desszert-tura-amerikai-modra.html
Gyirán Krisztina üzente 7 éve
Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be.
Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a lisztet a szekrényből,
addig, míg kiveszed az utolsó fánkot az olajból ÖSSZESEN 20-25 perc!
És nagyon finom, gusztusos!
https://www.youtube.com/watch?v=fCZIXoegnek
Csillag Virág üzente 14 éve
kiss lászló üzente 14 éve
Csillag Virág üzente 14 éve
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás