Recept: SÜSSÜNK, SÜSSÜNK VALAMIT! (fórum)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 2242 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 2242 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 2242 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 2242 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

SÜSSÜNK, SÜSSÜNK VALAMIT! - [szavazás]

Ezt a témát Csillag Virág indította 8 éve

Torták, sütemények, édességek...

SZOKTÁL CUKRÁSZDÁBA JÁRNI?

2% HETENTE TÖBBSZÖR

5% HETENTE

13% HAVONTA

69% NAGYON RITKÁN

11% SOHA

0% AZ ÉDESSÉG MÉREG, SOHA NEM ENNÉK ILYESMIT

0% CSAK KOCSMÁBA JÁROK

Hozzászólások eddig: 157

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Gyirán Krisztina üzente 8 hónapja

Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be.
Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a lisztet a szekrényből,
addig, míg kiveszed az utolsó fánkot az olajból ÖSSZESEN 20-25 perc!
És nagyon finom, gusztusos!
https://www.youtube.com/watch?v=fCZIXoegnek

Válasz

Csillag Virág üzente 7 éve

Lehet, hogy a többség fagyit is otthon készít.

Válasz

kiss lászló üzente 7 éve

SZERINTEM A NAGYON RITKÁN NEM VALÓS MERT A FAGYI IS CUKRÁSZ TERMÉK

Válasz

Csillag Virág üzente 7 éve

Szia!
Engem mindenképp érdekel.

Válasz

Buda Józsefné üzente 7 éve

Ha valakit érdekel,a zebra szeletről van fotóm és ha kell akkor felrakom!! Nagyon finom én is már többször megsütöttem!!

Válasz

Csillag Virág üzente 7 éve

KEKSZ HÁZIKÓ

3 dl tej
3 evőkanál
25 dkg porcukor
25 dkg vaj
25 dkg túró
4 kávéskanál kakaópor
1 vaníliás cukor
2 csomag téglalap alakú keksz

Elkészítés

A tejből és a lisztből sűrű pépet főzünk, a vajat és a porcukrot habosra keverjük. A vajat és a főzött krémet összekeverjük. Kétfelé vesszük, az egyikhez a túrót, a másikhoz a kakaót keverjük. A keksznek azt a felét, amelyikre a krém megy, belemártjuk a tejbe egy pillanatra. Szorosan egymás mellé rakjuk úgy, hogy 3 keksz megy egy sorba, és 6 keksz egy oszlopba, (folpackra). Középső sorba rakjuk a kakaós krémet, rá a túrósat. Ezután a két szélsőt felhajtjuk és háztetőt formálunk belőle. Fóliába csomagoljuk és hűtőben pihentetjük 1-2 órát.

34864_27c0d3b9a224_s

kekszház.jpg

Válasz

Csillag Virág üzente 7 éve

ZEBRA SZELET

3 tojás
15 evőkanál liszt
15 evőkanál cukor
3 db tejföl (175 gr-os)
3 mokkáskanál szódabikarbóna
1,5 evőkanál kakaópor
5 evőkanál darált dió
5 evőkanál darált mák
# Krémhez
2 cs vaníliás pudingpor
0,5 l tej
15 dkg porcukor
1 vaj
1 citrom reszelt héja és leve


Elkészítés

A tojást és a cukrot habosra keverjük, majd hozzáadjuk a szódabikarbónás lisztet, a 3 tejfölt és jól eldolgozzuk. Három részre osztjuk, az elsőbe a kakaót, a másodikba a diót, a harmadikba a mákot keverjük. Külön-külön sütőpapíros tepsiben megsütjük.
Krém: a pudingokat megfőzzük a tejben és kihűtjük. Közben a vajat kikeverjük a porcukorral, a citrom héjával és levével, majd a kihűtött krémmel összekeverjük, és ezzel töltjük a lapokat.
Csokimázat teszünk a tetejére.

Csilla receptje

34863_b2bd4fb3162f_s

zebra.jpg

Válasz

Csillag Virág üzente 7 éve

GOMBA

50 dkg darált keksz
20 dkg porcukor
3 dkg kakaó
1. cs van.cukor
2,5 dl tej
1 rum aroma
# Krém
20 dkg margarin
20 dkg porcukor
# A gomba szára
1 cs babapiskóta
# Valamint
tortabevonó


Elkészítés

A kekszet a porcukorral, van.cukorral, rum aromával, tejjel, és a kakaóval összegyúrjuk. Porcukorba mártott szűrőbe formázzuk. A margarint a porcukorral habosra kikeverjük. Kettétörjük a babapiskótát, összeragasztjuk, megkenjük a krémmel, majd kókuszreszelékbe forgatjuk és kevés krémmel a kalapjába ragasztjuk. A kalapot olvasztott csokiba mártjuk, de krémmel is megkenhetjük, majd ezt is kókuszreszelékbe forgatjuk.

Kicsi receptje

34862_48801fd359e5_s

gomba.jpg

Válasz

Csillag Virág üzente 7 éve

FEKETE RÓZSA

* Tészta
60 dkg liszt
30 dkg porcukor
1 egész tojás
1 cs. sütőpor
kevés szódabikarbóna
10 dkg margarin
1,5 dl. tejföl
* Töltelék
20 dkg liszt
1 cs. sütőpor
20 dkg darált dió
2,5 dl tej
1 nagy, reszelt alma
1 citrom reszelt héja
15 dkg margarin
25 dkg porcukor
* Krém
8 dl tej
2 cs. vaníliás pudingpor
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
1 cs. vaníliás cukor
* Máz
20 dkg ét tortabevonó
1 evőkanál étolaj

Elkészítés

A hozzávalókat nyújtható tésztává összedolgozzuk, majd 6 egyenlő részre osztjuk. Két lapot sütünk, (egyenként téglalap formájú tepsiben). A többi lapot kinyújtjuk és megtöltjük a töltelékekkel, felgöngyöljük mint a bejglit. A 4 db feltekert tésztát egy téglalap formájú tepsibe tesszük és közepes hőfokon megsütjük. Nem kell szétválasztani, sütés után egybe ki kell borítani, és hagyni kell úgy kihűlni. Az egyik lapot megkenjük a krém felével, ráhelyezzük a megsült, és kihűlt diós tekercseket, befedjük a krém másik felével és ráhelyezzük a másik lapot, majd az egészet bevonjuk csokimázzal. Másnapra megpuhul a tészta. Hosszúkás szeletekre vágva tálaljuk.

Jutka receptje

34861_2b68516eb8c3_s

fekete.jpg

Válasz

Csillag Virág üzente 7 éve

PUDINGOS KEKSZ

25 dkg puha Rama sütőmargarin
10 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
25 dkg liszt
10 dkg pudingpor (vanília, citrom, puncs vagy csoki)

Elkészítés

A puha margarint, a cukrot, a vaníliás cukrot alaposan kikeverjük. Hozzáadjuk az átszitált lisztet és a pudingport. A tésztából kisebb, dió nagyságú golyókat formázunk, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. Egy villával rányomunk. 180-200 fokon 10-12 percig sütjük, világos maradjon. Rácson hagyjuk kihűlni. Lányom esküvőjére több ízben sütöttem már vaníliásat, kakaósat, málnásat és fahéjasat. Tejcsokival két-két színt összeragasztottam, szép, és fincsi köszönő ajándék lett belőle.

Ircsi receptje

34860_58349d91b934_s

pudingos.jpg

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 8 órája új képet töltött fel:

Tesztas_cicege_2049920_5732_s

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Rokagombas_pulykapaprikas_2048917_1572_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Szilvas_kevert_2047952_2543_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Petrezselymes_csirketaller_2047210_9958_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu