Recept: HÚSVÉTI RECEPTEK (fórum)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

HÚSVÉTI RECEPTEK

Ezt a témát Csillag Virág indította 14 éve

Gyűjtsünk húsvéti recepteket!
Te mit szoktál sütni, főzni ilyenkor?

Hozzászólások eddig: 28

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Csillag Virág üzente 14 éve

Áldott, békés húsvétot kívánok!

Foszlós kalács az ünnepi asztalra:
http://www.recept-oldal.hu/cikkek/edes-sutemenyek_-edessegek/foszlos-kalacs

33388_22f9b5dbc71a_s

foszlós kalács 041 dd.jpg

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Hogyan csinálod sósan?

Válasz

Dobár Csabáné Icus üzente 14 éve

Erika!
Sárgatúrót már csináltam én is - édesen és sósan (fűszeresen), - finom mind a kettő!!!:)))

Válasz

Balogh Erika üzente 14 éve

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Én húsvétkor mindig sárgatúrót szoktam készíteni, a családom nagyon szereti.
Hozzávalók: 1 l. tej, 20 db. tojás, 20 dkg. cukor, 1 cs. vaniliás cukor, 1 cs. maszola, csipet só.
Elkészítés: A tojást a cukorral, a vaniliás cukorral, a sóval elkavarjuk, közben a tejet langyosítjuk. Beletesszük a tojásos masszát és folyamatosan kavarjuk addig, amíg túrószerűvé válik. Hozzáadjuk a mazsolát is, de ha valaki nem szereti nem szükséges. Leszűrjük, és sűrű szövésű kendőn vagy gézen át felfüggesztve lecsöpögtetjük. Mire kihűl a massza teljesen összeáll, szeletelhető. Főtt sonka, kolbász sbt. mellé finom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
Kovácsné Ferenczy Katalin

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Icus, én sem eszem nyulat, de aki szereti, annak egészségére! :)

Válasz

Dobár Csabáné Icus üzente 14 éve

Miért nyúl a NYÚL????????? - SZERINTEM, - nem kellene megenni, azért mert NYÚL!!!!!!

Nem lenne étvágyam (jó - egyáltalán....!!!!!) hozzá, !!!! - akár milyen finoman van is elkészítve!!!!!!!!!
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!!!! - a vegásoknak legfőképpen!:)))

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Nyúlpaprikás
"A nyúlpaprikáshoz a nyúl elejét lehet legjobban használni. A nyúl elejét vagdaljuk fel apró darabokba, és mossuk jól ki a vértôl. Egy lábasba tegyünk egytojásnyi zsírt, amely ha forr, rakjunk bele két fej apróra vágott vereshagymát és egy bádogkanál paprikát. A lábast fedjük be. Ha a levét elfôvi, lehet reá kavarás közben néhány kanál vizet is önteni. Máskülönben hamar megpuhul így a hús, de arra ügyelni kell, hogy nemcsak zsírja, hanem egy kevés leve is legyen. Tálaljuk hosszú tálban, és adjuk fel tarhonyával körítve."

Forrás: grocceni.com

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Vadas házinyúl
1 nyúl hátsó combja és gerince, 2 sárga-, 2 fehérrépa, 1 kis zeller, 1 dl bor, 1 kis fej hagyma, 2 dl tejföl, zsír, 5 szem bors, pirospaprika, 1 citrom, mustár só.
A pácléhez: 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 2 liter víz, 8 szem bors, 5 szem koriander, 5 szem borókabogyó, 2 babérlevél, 1 szerecsendió-virág.
A páclé összetevőit 20 percig főzöm. Amikor kihűlt, beleteszem a lehártyázott húst. Egy hétig naponta forgatom. A főzés napján a húst letörölgetem, forró zsírban átforgatom, vele párolom a zöldségeket, a hagymát és a borsot. Mikor minden puha, a zöldséget áttöröm, visszateszem a lébe, behabarom. Mustárral, citromlével és -héjjal ízesítem, spagettivel tálalom.

Forrás: grocceni.com

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Tárkonyos bárány
"Egy negyedrész bárány elejét tegyük főni két liter sós vízbe. Míg fő, készítsünk hozzá egytojásnyi zsírból és egy nagy fakanál lisztből szép, barnapiros rántást. Amikor a rántás legforróbb, öntsünk bele egy pohár hideg vizet, és azonnal fordítsuk a forró báránylébe. Tegyünk bele egy jó kávéskanálnyi apróra vágott zöld tárkonylevelet és hat kanál borecetet. Főzzük fel öt percig ezekkel is, tálalásig vegyük el a nagy melegről. Pár kanál tejfölt öntsünk bele, és mély tálban adjuk asztalra."

Forrás: grocceni.com

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Spargasipok_rantva_2190947_1983_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu