Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | Csillag Virág | 0 hozzászólás
GORDON RAMSAY ALMATORTÁJA
A sütemény receptjét itt találod meg (kattints a következő sorra vagy a képre!):
http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/tortak/gordon-almatortaja
15 éve | Csillag Virág | 1 hozzászólás
CSIKÓNÉ RÓZSIKA RECEPTJE:
ALMAFÁNK
Hozzávalók: 50 dkg reszelt alma, 6 egész tojás, 1 teáskanál fahéj, 12
evőkanál rétesliszt, 1 vaníliáscukor, 1 teáskanál szódabikarbóna, 3
evőkanál cukor, csipetnyi só.
Robotgéppel összekeverjük a hozzávalókat, 10 percig állni hagyjuk.
Olajban szép pirosra sütjük, majd vaníliás porcukorral megszórva tálaljuk.
|
|
15 éve | Csillag Virág | 0 hozzászólás
CSIKÓNÉ RÓZSIKA RECEPTJE:
FAHÉJAS SÜTI
Hozzávalók: 25 dkg rétesliszt, 1 teáskanál szódabikarbóna, 4 tojás, 25
dkg cukor, 15 dkg darált dió, 2 dl olaj, 1 teáskanál fahéj, 4-5 alma,
kockacukor nagyságúra vágva.
Az egész tojásokat lazán felverjük a cukorral, majd belekeverjük a
többi hozzávalókat ezt már fakanállal végezzük. A végén az
almadarabokat. Zsirozott, lisztezett tepsiben tűpróbáig sütjük. Kihülés
után háromszög alakura vágjuk
15 éve | Csillag Virág | 0 hozzászólás
A képen látható desszert receptjét itt találod meg (kattints a következő sorra vagy a képre!):
http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/edes-sutemenyek_-edessegek/10-perces-makos-alom
15 éve | Csillag Virág | 0 hozzászólás
A képen látható kalács pontos receptjét itt találod meg (kattints a következő sorra vagy a képre!):
http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/edes-sutemenyek_-edessegek/karacsonyi-kalacs
15 éve | Csillag Virág | 1 hozzászólás
A képen látható sütemény receptjét itt találod meg (kattints a következő sorra vagy a képre!):
http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/edes-sutemenyek_-edessegek/kakaos-csiga
15 éve | Csillag Virág | 2 hozzászólás
A képen szereplő étel pontos receptjét itt találod (kattints a kövezkező sorra vagy a képre!):
http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/husos-etelek/ciganypecsenye
15 éve | Csillag Virág | 3 hozzászólás
Hozzávalók (24 fő):
Elkészítése:
1.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás