Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mezes lapokhoz : 30 dkg liszt ,10 dkg porcukor, 2 evokanal mez 7,5 dkg margarin ,2 tojas ,1 kk sutopor 2 kanal tejfel ezt osszegyurjuk es hagyjuk allni egyora hosszat aztan ket lapot sutunk belole a tepszi hatujan .
Makos piskota : 18 dkg cukor ,12dkg liszt 6 tojas , 3 evokanal viz ,fel dcl olaj ,1 kk sutopor 10dkg oroletlen mak , tojassargajat kikeverni a cukorral vizzel olajal makkal ezt mind aprankent adjuk meg keverjuk , kulon a tojasfeherjet kemeny habbal verjuk es ovatosan beleteszuk a sargajaban , makot nem kell daralni de en legkozelebb megdaralom nagyon ropogott .
toltelek : 15 dkg porcukrot kikeverunk35 dkg vajjal 2 tasak vanelias pudingot megfozunk 7 dcl tejben ha kihul hozza adni lassan a vajhoz nagyon finom ha tesztek bele citrom let a mak megy a citrommal , de lehet az nelkul is ,
alulra megy az egyik mezes lap aztan a krem fele makospiskota megint a krem es a masodik mezes lap es a tetejet leonteni csokoladeval
csokolade ontetet szeretem csinalni tejszinnel nagyon szep sima
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!