Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók.
15dkg kukoricadara,14dkg nádcukor, én xilittel készíttetem el ebből elegendő 10dkg. 1citrom leve és reszelt héja,7 tojás,7dl tej, csipet só , 10dkg vaj vagy 5dkg kókusz zsír. Én az utóbbival készíttetem.
Elkészítés.
Elsőlépésként a grizből és tejből sűrű tejbegrizt főzzünk. Hagyjuk langyosra hűlni majd hozzá keverjük a cukorral vagy édesítővel elkevert tojássárgákat, a vajat vagy kókusz zsírt,valamint a citrom levét és reszelt héját. Legvégül hozzá keverjük a csípet sóval kemény habbá vert tojásfehéjét. Sütőpapírral bélelt előmelegített sütőben 175fokon 40-45 percig sütjük.
Az öntet hozzávalói. Fűszeres csokoládé" lekvár"
20 dkg étcsokoládé
2dl tejszín
1dl kókusztej
5dkg vaj én 2dkg kókusz zsírt használtam
1 marék friss bazsalikom levél,apróra vágva. Egy darabka győmbér apróra vágva,őrölt koriander,cukor vagy más édesítő ízlés szerint.
Elkészítés.
csokoládét a kókusztejbe gőz felett felovasztjuk, hozzáadjuk a tejszínt és a fűszereket valamint a vajat vagy a kókusz zsírt édesítjük simára keverjük és hűtőbe rakjuk jó kihűtjük.
Egy jó tanács! Érdemes előbb a csokoládét elkészíteni hogy a felfújt elkészülte után ne keljen a fogyasztásra sokat várni.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!