Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalóka tésztához: 15dkg.margarin,10dkg.cukor, 2db.tojás, 1,5teáskanál szódabikarbóna,60 dkg. liszt, 1-2 evőkanál tejföl( hogy a tészta nyújtható legyen). A hozzávalókat összegyúrom, 6 részre osztom. Kinyújtom és tepsi hátulján megsütöm a lapokat, előtte villával mehszurkálom. Krém: 6 evőkanál cukrot karamellizálok egy lábasban, amig barnára pirul( akár kicsit füstőlhet is). Fél pohár vizzel felöntöm, forralom, majd félre húzom. Közben 1,5 liter tejet felforralok, ehhez hozzáöntöm a karamellizált cukrot, felforralom az egészet,majd félrehúzom. 6evőkanál cukor+ 6 evőkanál liszt3 2 dl tejet kikeverek, hogy folyákony állagú legyen. Újraforralom a karamallizált tejet és a lisztes masszával besűritem.Egy vaniliáscukorral izesitem.Addig főzöm, mig puding állagú lesz.A tésztalapokat betőltöm a krémmel,letakarom és egy éjjel állni hagyom. Porcukorral megszórva kinálom.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!