Recept: Az igazi hatlapos (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Az igazi hatlapos

Hozzávalóka tésztához: 15dkg.margarin,10dkg.cukor, 2db.tojás, 1,5teáskanál szódabikarbóna,60 dkg. liszt, 1-2 evőkanál tejföl( hogy a tészta nyújtható legyen). A hozzávalókat összegyúrom, 6 részre osztom. Kinyújtom és tepsi hátulján megsütöm a lapokat, előtte villával mehszurkálom. Krém: 6 evőkanál cukrot karamellizálok egy lábasban, amig barnára pirul( akár kicsit füstőlhet is). Fél pohár vizzel felöntöm, forralom, majd félre húzom. Közben 1,5 liter tejet felforralok, ehhez hozzáöntöm a karamellizált cukrot, felforralom az egészet,majd félrehúzom. 6evőkanál cukor+ 6 evőkanál liszt3 2 dl tejet kikeverek, hogy folyákony állagú legyen. Újraforralom a karamallizált tejet és a lisztes masszával besűritem.Egy vaniliáscukorral izesitem.Addig főzöm, mig puding állagú lesz.A tésztalapokat betőltöm a krémmel,letakarom és egy éjjel állni hagyom. Porcukorral megszórva kinálom.

unokám kedvence

Látta 5099 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Rné Magdi üzente 9 éve

KEDVET KAPTAM HOZZÁ .
Köszi a receptet!

Válasz

Boros Andrea üzente 12 éve

nagyon finom ez a süti, már régen csináltam,de most kedvet kaptam hozzá én is, és meg sütöm.

Válasz

kovács erika üzente 13 éve

enyém is nagyon fini!!!!!!

Válasz

Nagyné Lengyel Jutka üzente 13 éve

Köszönöm szépen ,aranyos vagy.Üdv. Jutka

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Jutka!
Nagyon szép lett a hatlaposod!!
Gratulálok!
Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Spargasipok_rantva_2190947_1983_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu