Recept: Hájas? (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Hájas?

nem csak zsíros!

Látta 2868 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

jakubec zsuzsanna üzente 13 éve

koszonom szepen , akkor nem rontom el margarinnal

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én Zalából származom és ott is így csinálják,vagyis élesztősen, nagyon finom!!
Gratulálok a készítőjének! Nagyon gusztusosan néz ki !
Zsuzsannának üzenem,hogy lehet margarinnal is készíteni, de a hájas egy különleges ízt ad ami igazán csak a hájjal érhető el !

Válasz

jakubec zsuzsanna üzente 13 éve

van egy kerdesem , lehet margarinnal csinalni ? koszi

Válasz

Molnár Jutka üzente 13 éve

Nagyon szép ez a hájas! Ezt a kelt változatot meg fogom sütni. Köszi!!

Válasz

csonka laszlo üzente 13 éve

Hájas
1kg liszt 60dkg háj/vagy zsír/ 3tojás 5dkg élesztő Kevés só Kevé scukor Tej. Lágy kalácstésztát gyúrunk ,megkelesztjük. Majd a hájat vagy a zsírt rákenjük a kinyujtott tésztára.Összehajtogatjuk. Ezt 3-4 alkalommal megismételjük Közben 1/2 órákra hüttőben pihentetjük. Töltelékhez: NagymamaSűrü lekvárai,illetve a beigli.diós és mákos töltelékei.

Válasz

Takácsné Hutás Zsuzsanna üzente 13 éve

Ez is jól néz ki, de sajna itt sincs recept! Kérlek írd le!
Köszi!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon szép ez a hájas,minden dicséretet megérdemel!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

nagyon jól sikerült a hájasod!
Külön dicséret,mivel férfi a készítője.
Üdv:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Brokkoli_leves_kelkaposzta_csikokkal_2194935_3265_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu