Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Recept,ahogy én készitem!
Hv.a tésztához:
50dk liszt..2 tojás sárgája..1 ek tejföl..1 ek 10%-os ecet..2dl langyos,sós víz..
A hájhoz.:
40 dk háj..25 dk liszt..1 tk.ecet
A hájat előző nap megtisztitom,ledarálom,és ecetes vizben egy éjjel áztatom.
Másnap még egy kicsit tiszta hideg vizben átöblitem,letörölöm,aztán összegyurom a 25 dk liszttel,és pár csepp ecettel.
Aztán a tészta hozzávalóit összegyurom,ha kell még hozzá,pici tejföl,vagy kis víz,hogy közepes keménységü tésztát kapjak.
Aztán kinyujtom,és a háj harmadát rákenem. Összehajtogatom,és hideg helyen fél órát pihentetem. Ezt összesen 3-szor csinálom. Tehát a hájat 3-szorra kenem rá. Mindig fél órát pihentetem.
Aztán kb.fél centisre,vagy 4mm-re kinyujtom,és töltöm,. Jól bemelegitett sütőbe kell tenni, kb nekem 30 percig sült,de sütője válogatja.
Jó sütögetést,kivánok!!
És mindig egyforma legyen a hajtogatás,igy légiesen könnyü,finom tésztánk lesz!!!
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!