Recept: Tárkonyos pulykaraguleves (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5800 fő
  • Képek - 2079 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5800 fő
  • Képek - 2079 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5800 fő
  • Képek - 2079 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5800 fő
  • Képek - 2079 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Tárkonyos pulykaraguleves

40 dkg pulykamellfillé,1 kis vöröshagyma,
1 dl olaj, só, törött fekete bors
egy kevés apróra vágott petrezselyem és tárkonylevél
1 liter csontlé (leveskockából is lehet)
20 dkg vegyes zöldség, 1 cikk zeller,10 dkg gomba,
6 dkg liszt 2 dl tejszín
1 evőkanál tárkonyecet
néhány csepp citromlé
Elkészítése:
A pulykahúst kockára vágjuk, a hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk,
majd a fele olajon aranysárgára pirítjuk.
Rátesszük a pulykahúst, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a vágott
petrezselyemmel és tárkonylevéllel, kevés csontlével felengedjük.
Közben megtisztítjuk a zöldséget, a zellert, a gombát, kockákra
vágjuk, és a húshoz adjuk.
Lassan pároljuk, majd a csontlével felengedjük.
A maradék olajból a liszttel világos rántást készítünk, ezzel sűrítjük,
tejszínnel dúsítjuk, ha kell, utána ízesítjük.
A tárkony-ecettel és egy kevés citromlével savanyítjuk, jó forrón
tálaljuk

Látta 597 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szőts Istvánné Edit üzente 7 éve

Igen-igen kívánatos ez a tányér raguleves. Kéééérem! Jöhet! (5*)

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 órája új képet töltött fel:

Cukkini_hajok_toltve_2073489_9985_s

Kőszeghy Anna 1 órája új képet töltött fel:

Cukkini_hajok_sutes_elott_2073488_8907_s

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Turos_nudli_2072861_8628_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Spargas_baconos_leveles_tesztasutes_elott_2071784_5876_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Spargas_baconos_leveles_teszta_2071783_9317_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu