Recept: TE HOGYAN FŐZÖD A PÖRKÖLTET? (fórum)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

TE HOGYAN FŐZÖD A PÖRKÖLTET?

Ezt a témát Csillag Virág indította 14 éve

A pörköltfőzésnek millió receptje van, és mindenki a sajátjára esküszik.
Te hogyan, miből főzöd a pörköltet?
Milyen pörkölteket szoktál főzni? (Nem csak húsból főzöttek receptjeit várjuk.)

Hozzászólások eddig: 43

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Cseri Imréné üzente 12 éve

Még soha nem halottam,ennyi hús össze főzéséről.Szinte ahány annyi idős lehet a fövésnél gond lehet vele.Elég régen főzögetek de még ilyet soha nem halottam.Bocsánat de nem kritikának szántam. Puszta meg jegyzés.Üdv Éva Cseriné!!!!!

Válasz

Bozsóky Ferenc üzente 12 éve

25 literes bográcsban(a bogrács csurig szokott lenni) szoktam elkészíteni, vegyes húsból(disznó,marha, őz,szarvas vagy vaddisznó).A bográcsba beleteszem a zsírral kevert olajat, vagy zsírt, lehet mangalica is bele teszem a sót, beleteszek a köménymagot, őrölt borsot, piros aranyat, pirospaprikát,babérlevelet,egy kicsit átkeverem, hogy az ízek kijöjjenek a fűszerekből, ráteszem az előre fel darabolt hagymát.(kb 1kg-ót ) felkarikázott zöldpaprikát, 1-2 db nagyobb paradicsomot beleszelek, nagyon kevés erős paprikát, lassú tűzön üvegesre pirítom. ezek után beleteszem a húsokat, amiket előzőleg ecetes vízben megáztattam, kb. 5-8 percig.Kitágulnak a rostok, elviszi az erős vad izt utána többször kiáztatom, kinyomom a vizet belőle, először beleteszem a marhahúst, a vaddisznó húst, egy kevés vízzel addig párolom míg majdnem puha lesz, majd hozzá adom a szarvas,vagy őz húst 10 perc állandó keverés mellett,az őz és a szarvas hús nagyon száraz vigyázni kell, vele legyen bőven lé hogy tunkolni lehessen a sűrű szaftot utána felöntöm, hogy ellepje a víz és készre főzöm, ha kell még egy pici fűszert adok hozzá. Főtt krumplival, dödöllével, jó nagy csipetkével lehet tálalni. 15 főre szoktam készíteni sosem maradt belőle

Válasz

Kolozsvári Károly üzente 12 éve

Erre nagyon kíváncsi vagyok!

Válasz

Csender Ibolya üzente 12 éve

SAJNALOM, EN NEM CSINALTAM lehejjazott kukoricat.

Válasz

Kolozsvári Károly üzente 13 éve

Sajnálom,de nekem,a karfiol pörkölt sose sikerült,Károly Szeretnék kapni valakitől,nem csak húsból készült pörkölt recepteket,vagy zöldséges köreteket!Köszönőm! Károly

Válasz

gasparne kati üzente 13 éve

Karfiol pörkölt:
1 fej karfiolt rozsáira szedem, sos vizben felrakom főni, nem tul puhára.
1 fej vöröshagymát megdinsztelek/olajon üvegesre párolom/ pirospaprikát, borsot szorok rá, majd a vizből kiszedett karfiolrozsákat ráteszem. Kb. 1 dl vizzel felöntöm. Megforgatom, majd két evőkanál tejföllel átforgatom. 10-15 percig főzöm.
Bármilyen körettel lehet fogyasztani.

Válasz

Farkas Istvánné Veronika üzente 13 éve

Disznó- sertés comb, apró kockára vágra, megmosom. Leitatom teljesen tiszta - mosott! - -konyharuhával,v.papirtörlővel, amivel még semmit!!!! nem törölte, tehát steril. Olajat,v.zsirt forrósitok - nem égetem! sok vöröshagymát apróravágva ráteszek és utána a hust, fehérre párolom, ráteszem a sót, borsot,poros pirospaprikát és annyit vizet,hogy ellepje. Felforralom a vizet, utána takarékra teszem és fél órát főzöm igy, fedő nélkül. Utána megnézem,ha nem puha a hus, még fél óra. Az a lényeg,hogy ne legyen lötty, hanem tisztességes sürü szaftyja legyen,ami tunkolható akár,de legalább a tészta, vagy a krumpli felszivja.

Válasz

Csillag Virág üzente 13 éve

Ezt a hagymás nudlit ki fogom próbálni. Kicsit olyan, mint a gnocchi, nem?

Válasz

Csillag Virág üzente 13 éve

Nálunk a fiam kedvence a tojáspörkölt. :)
Én teszek bele mustárt is.
Ilyen: http://www.recept-oldal.hu/cikkek/vegetarianus-etelek/tojasporkolt

Válasz

Kokosné Frank Irén üzente 13 éve

Hagymás núdli

Nem nagydolog csak nagyon ízletes és laktató .
burgonyás tésztát készítek ugyan úgy mint a gombóc tészta csak nudlikat formálok belőle , készíttek egy pörkölt alapot amely piritott vöröshagyma és fokhagyma és teszek rá bors örölt paprika . a nudlikat sós vízben kifőzöm és rögtön a pőrkölt szaftba teszem így lesz egy kis leve is de tejföllel leöntve fogyasztandó .

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Spargasipok_rantva_2190947_1983_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu