Recept: Fordított hús (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Fordított hús

A húst fordítva kell bepanírozni (zsemlemorzsa, tojás, liszt).
Hirtelen kisütjük és tepsibe vagy jénaiba tesszük.
Egy nagyobb hagymát karikázunk a tetejére , és szórunk rá darabos
trappista sajtot.
Öntet: 1/2 l langyos víz, 3 kanál mustár, 3 kanál ketchup és
ételízesítő.
Ezt a hús tetejére öntjük és lassú tűzön megsütjük.

Látta 1209 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Bérciné Ili üzente 13 éve

Köszi, várom. Mostanában úgy is nagyon benne vagyok az új receptek kipróbálásában.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

nagyon jól mutat a tányéron,kiválóan elrendezted.
A recept is nyerő,köszi.

Van nekem is ehhez hasonló,még nem készítettem,de majd bemutatom.
Edit.

Válasz

Bérciné Ili üzente 13 éve

Köszi, és finom is.

Válasz

Horváth Istvánné Jutka üzente 13 éve

Jól néz ki!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Brokkoli_leves_kelkaposzta_csikokkal_2194935_3265_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu