Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Görög saláta
Hozzávalók:
1 fej jégsaláta
2-3 db paradicsom
2 db fehér paprika
1 db uborka
1 kis üveg kapribogyó
1 nagy fej vörös hagyma
20 dkg fetasajt
ízlés szerint borecet
Elkészítése:
A jégsaláta külső leveleit eltávolítjuk.
A salátát széttépkedjük.
(Jobban eláll másnapra,ha marad belőle,mintha késsel vagdosnánk fel!)
a paradicsomot felszeleteljük.
A paprika magházát eltávolítjuk,majd felszeleteljük a kívánt formára.
A vöröshagymát is vékonyra karikázzuk.
Az uborkát is felszeleteljük,a héját lehámoztam.
A fetasajtot 1 cm-es darabokra vágjuk.
Az elkészített hozzávalókat egy tálba rétegezzük,összekeverjük.
tálaláskor ízlés szerinti mennyiségű borecettel,olívaolajjal leöntjük.
2-3 ek. olívaolaj
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!