Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
.Hozzávalók:
1 dkg vaj, 1 ek. liszt, 1 dl tej, 10dkg parasztkolbász, 1 ek. vágott
petrezselyem, 3 db külömböző szinű kaliforniai paprika,
10 dkg krém sajt, 2 ek.tejszín, só, őrőlt fehér bors
Elkészítés:
A felforrósitott vajon a lisztet fehéredésig pirítsd. Öntsd fel a
tejjel, forrald fel és hagyd kihűlni. Húzd le a kolbászbőrét és
vágd apróra.A megmosott paprikákat csumázd ki, a piros felét vágd
apró kockára. A krémsajtot keverd ki a tejszínnel ,
add hozzá a mártást, a kolbászt,a paprikát, a petrezselyemet,
sózd illetve bosozd meg.Ezt a masszát pupozd bele a paprikákba.
Csomagold alufóliába és legalább 2órára tedd a hűtőbe. Tálaláskor vágd szeletekre, frisskenyérrel, pirítóssal kitűnő vacsora is lehet.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!