Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tejszínes gesztenyetorta fiam születésnapjára. Nyolc tojásból piskótát sütöttem 23x23 cm-es szögletes formában. Ugyanebben a formában még 5 tojásból kakaós piskótát is sütöttem. Három csomag gesztenyemasszát egy zacskó híg habtejszínnel összekevertem (gesztenyemasszát előbb szobahőmérsékleten felengedtem). Négy deci tejben felfőztem egy csomag vanília pudingot és miután kihűlt hozzákevertem a tejszínes masszához, utoljára pedig 25 deka vajjal kihabosítottam. A sárga piskótát három lapba, a barnát kettőbe vágtam és egy sárga, egy barna sorrendben bekentem a krémmel és még kívülről is. A tetejére fehér fondantból nyújtott négyzetlapot helyeztem, amelyre idő hiányában most alkoholos filccel készítettem a négyzetrácsot és a feliratot. (Meg lehet csinálni olvasztott csokoládéba, vagy ételfestékbe mártott fogpiszkálóval is, kipróbáltam, de úgy sok időbe telt volna és nagyon kellett sietnem). Így a teteje most nem volt ehető, eltesszük emlékbe. Az oldalára 10 deka temperált csokoládét kicsit megmikróztam és 5 deka vajat hozzákevertem majd nyomózsákból nyomtam az oldalára. Nagyon nehezen ment, mert ez az elegy úgy viselkedett mint a stollverk cukor, nyúlt, a kézmelegtől megolvadt és hűteni kellett. Szóval nem éppen szépre sikeredett, de nagyon finom volt. cukorgyöngyökkel dobtam fel egy kicsit. Kimaradt, hogy a krémbe rumaromát is tettem, a cukrot pedig nem mértem, hanem kóstolgattam közben.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!