Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Palócgulyás
Hozzávalók.
80dkg sertés lapocka, 60dkg zöldbab,1fej vöröshagyma, 1tk.medvehagyma/ez fokhagymával helyettesíthető/,2szál sárgarépa, 1 szál gyökér,2szem közepes méretű burgonya. Só bors majoránna paprika kókusz zsír. Tálaláshoz tejföl.
Elkészítés.
A húsból pörkölt alapot készítek. Majd hozzá adom a zöldbabot zöldséget burgonyát. Vízzel felengedem és puhára főzőm.
A képen készült ételt Pataki tálban készítettem,ezt mindenkinek ajánlani tudom aki teheti próbálja ki. Páratlan ízharmóniával fog szembesülni. Ez esetben az elkészítése annyiban változik hogy a pörkölt alapot a tűzhelyen készítem, csak éppen annyi ideig hagyom a lángon amíg egy kicsit megpirul. Utána azonnal hozzá adom a többi alapanyagot , majd hideg sütőbe helyezem 2 óra alatt készül el. A cserép tálba a pirított húst helyezem és úgy adom a többi hozzávalót. Tálalásnál tejföllel zöldpaprikával kínálom.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!