Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 kg. darált hús, ne legyen nagyon zsíros
2 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
2-3 áztatott zsemle, vagy szárazabb kenyér vége
2 egész tojás
só, bors
pirospaprika
4 db fött tojás
zsemlemorzsa
olaj
reszelt sajt
A hozzávalókat alaposan összegyúrom, kellőképpen beízesítem a fűszerekkel. Egy gyúródeszkát meghintek zsemlemorzsával, kiterítem rajta a húsmasszát, felsorakoztatom a közepén a főtt tojásokat, felhajtom mindkét szélét, majd megformázom. Két prestige lapát segítségével beleillesztem a már előre kivajazott, zsemlemorzsával megszórt tepsibe. Előmelegített sütőbe teszem. Sülés közben többször is meglocsolom olvasztott vajjal, hogy ki ne száradjon és szép pirosas barnára süljön. Bő 1 órát sütöm, kb. 200 'C-on. Amikor szépen megbarnult a teteje, szintén a két lapát segítségével deszkára teszem a vagdaltot és kb. 2 cm-es szeletekre vágom.
Mindenféle főzelékkel finom. Én történetesen az előző nap megfőzött maradék birsalma főzelékkel tettem az asztalra.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!