Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Elkészítése:
Hozzávalók: 80 dkg. héjában főtt burgonya
40 dkg, darálthús
20 dkg. rizs
50 dkg. párolt káposzta
fűszerek (só, bors, magyaros fűszerkeverék)
másfél doboz tejföl
20 dkg. reszelt sajt, mindegy milyen
Elkészítése: egy kisebb tepsit kivajaztam (lehet jénai tál is), beszórtam zsemlemorzsával, belekarikáztam a megtisztított héjában főtt krumplit, enyhén megsóztam és szórtam rá magyaros fűszerkeveréket, majd pöttyökben tejfölt csepegtettem a tetejére. Erre jött a főtt rizzsel elkevert, beízesített darált hús szépen rásimítva. Nem maradt más hátra, mint a szokásos módon megpárolt káposzta, melyet a rizses hús fölé pakoltam. Ezt is eligazítottam, meglocsoltam tejföllel (a párolt káposztához nagyon passzol a tejföl), majd villával beleszurkáltam a rakottasba, hogy kicsit folyjon le alulra is a tejfölből. A tetejét reszelt sajttal megszórtam, majd a sütőbe toltam egy 20 perc, fél órára, amíg egy kis pírt kapott a teteje.
Rövid pihentetés (hűlés) után, - a könnyű csontleves elfogyasztását követően - kockára vágva került az asztalra.
Kiadós étel, akár egytál ételnek is elmenne. Hidegen is jó.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!