Recept: rakott krumpli káposzta takaróval (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

rakott krumpli káposzta takaróval

Elkészítése:

Hozzávalók: 80 dkg. héjában főtt burgonya
40 dkg, darálthús
20 dkg. rizs
50 dkg. párolt káposzta
fűszerek (só, bors, magyaros fűszerkeverék)
másfél doboz tejföl
20 dkg. reszelt sajt, mindegy milyen

Elkészítése: egy kisebb tepsit kivajaztam (lehet jénai tál is), beszórtam zsemlemorzsával, belekarikáztam a megtisztított héjában főtt krumplit, enyhén megsóztam és szórtam rá magyaros fűszerkeveréket, majd pöttyökben tejfölt csepegtettem a tetejére. Erre jött a főtt rizzsel elkevert, beízesített darált hús szépen rásimítva. Nem maradt más hátra, mint a szokásos módon megpárolt káposzta, melyet a rizses hús fölé pakoltam. Ezt is eligazítottam, meglocsoltam tejföllel (a párolt káposztához nagyon passzol a tejföl), majd villával beleszurkáltam a rakottasba, hogy kicsit folyjon le alulra is a tejfölből. A tetejét reszelt sajttal megszórtam, majd a sütőbe toltam egy 20 perc, fél órára, amíg egy kis pírt kapott a teteje.
Rövid pihentetés (hűlés) után, - a könnyű csontleves elfogyasztását követően - kockára vágva került az asztalra.
Kiadós étel, akár egytál ételnek is elmenne. Hidegen is jó.

Látta 2326 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Povedák Lászlóné üzente 14 éve

Finom lehet, elkészítem.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Brokkoli_leves_kelkaposzta_csikokkal_2194935_3265_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu