Recept: rakott krumpli káposzta takaróval felvágva (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

rakott krumpli káposzta takaróval felvágva

Elkészítési módja:

Hozzávalók: 80 dkg. héjában főtt burgonya
40 dkg, darálthús
20 dkg. rizs
50 dkg. párolt káposzta
fűszerek (só, bors, magyaros fűszerkeverék)
másfél doboz tejföl
20 dkg. reszelt sajt, mindegy milyen

Elkészítése: egy kisebb tepsit kivajaztam (lehet jénai tál is), beszórtam zsemlemorzsával, belekarikáztam a megtisztított héjában főtt krumplit, enyhén megsóztam és szórtam rá magyaros fűszerkeveréket, majd pöttyökben tejfölt csepegtettem a tetejére. Erre jött a főtt rizzsel elkevert, beízesített darált hús szépen rásimítva. Nem maradt más hátra, mint a szokásos módon megpárolt káposzta, melyet a rizses hús fölé pakoltam. Ezt is eligazítottam, meglocsoltam tejföllel (a párolt káposztához nagyon passzol a tejföl), majd villával beleszurkáltam a rakottasba, hogy kicsit folyjon le alulra is a tejfölből. A tetejét reszelt sajttal megszórtam, majd a sütőbe toltam egy 20 perc, fél órára, amíg egy kis pírt kapott a teteje.
Rövid pihentetés (hűlés) után, - a könnyű csontleves elfogyasztását követően - kockára vágva került az asztalra.
Kiadós étel, akár egytál ételnek is elmenne. Hidegen is jó.

Látta 1980 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Spargasipok_rantva_2190947_1983_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu