Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
hozzávalók 4 főre
Tésztához:
6 tojás
6 ek porcukor
1/2 cs sütőpor
6 ek liszt
1 dl étolaj
2 ek kakaópor
Krémhez:
6 dl tej
2 cs tejszín ízű pudingpor
25 dkg Rama
25 dkg porcukor
1 csapott ek kakaópor
1 csapott ek darált kávé
Díszítéshez:
tortadara vagy csokoládéreszelék
elkészítés
A tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük.
A sütőport és a kakaóport elvegyítjük a liszttel, majd az étolajjal együtt a tojásos masszához keverjük.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük és óvatosan a tésztához adjuk.Tepsibe öntjük és megsütjük.
A krémhez a tejben felfőzzük a pudingport, majd kihűtjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinggal összevegyítjük.
A krémet kettévesszük. Az egyik felébe belekeverjük a kakaóport és az őrölt kávét.
A megsült tésztára először a fehér krémet, majd a barnát kenjük.
A tetejét tortadarával vagy reszelt csokoládéval megszórjuk.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!