Recept: Bajor hús (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2116 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2116 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2116 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2116 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Bajor hús

Tarja, csirkemell vagy karaj
2 kg burgonya, 2 fej hagyma, 1/2 l tejföl,
só, flekken fűszerkeverék.

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, flekken fűszerrel
bedörzsöljünk és félretesszük.
Kiolajozott tepsibe burgonyát karikázunk, rátesszük a húsokat.
A húsra rákarikázzuk a hagymát.
Ráöntjük a tejföl felét.
Megint karikázunk rá burgonyát és ráöntjük a tejföl másik felét.
Végül meglocsoljuk 1 dl tejjel.
200 fokon másfél óráig fólia alatt, majd a fóliát levéve pirosra sütjük.

Látta 1343 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szőts Istvánné Edit üzente 7 éve

Ilike Szia!
Hát, ez a bajor hús nagyon gusztusos. Bocsi, de én ellopom ezt a receptet...
Pá: Edit Ja? És 5*

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 22 órája új képet töltött fel:

Almarozsa_2109696_3360_s

Kőszeghy Anna 22 órája új képet töltött fel:

Rakott_csirkemell_torta_2109695_8188_s

Kőszeghy Anna 22 órája új képet töltött fel:

Sonkas_brokkolis_lepeny_2109694_5557_s

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Gombas_csirketokany_2108808_8398_s

Kőszeghy Anna 4 hete új képet töltött fel:

Tejfolos_zoldbab_fozelek_lecsos_szelettel_2107702_8605_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu