Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Szuper finom, szuper könnyen és gyorsan elkészíthető nudlit hoztam, ami könnyedebb, mint a krumpli nudli.
Hozzávalók 2-3 személyre:
25 dkg tehéntúró, 10 dkg liszt, 2 dkg olvasztott margarin, 1 tojás sárgája, csipetnyi só, zsemlemorzsa, olaj.
Az olajon megpirítjuk a morzsát, és félretesszük. Amíg felforr a víz, a nudli tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Ha nagyon ragadna, akkor egy kevés lisztet adjunk még hozzá, de ne legyen kemény az állaga!
Enyhén lisztezett deszkán, lisztes kézzel megsodorjuk a tésztát, és nudlikra daraboljuk. Forrásban lévő vízbe tesszük ( egyszerre csak a felét), amikor feljönnek a víz tetejére egy szűrőkanállal kiszedjük, lecsepegtetjük, áttesszük a morzsába, és óvatosan összerázzuk.
Sárgabarack lekvárral és porcukrozva kínáljuk.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!