Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nagyon-nagyon finom lett, és annyira hasonlít a húsra, hogy aki nem tudja miből készült, nem is veszi észre.
Böjtös ételnek is beillik!
Hozzávalók:
1 doboz kidney vörösbab konzerv, 1 közepes sárgarépa, 1 kisebb fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, só, őrölt bors, 5 dkg reszelt sajt
(gouda, vagy más kemény sajt), 1 csomó petrezselyem, 1 tojás, és annyi zsemlemorzsa, amitől összeáll a massza.
A sütéshez olaj, a forgatáshoz szezámmagos morzsa.
A babkonzervet szűrőbe téve leöblítettem, hagytam lecsepegni, majd egy krumpli törővel pépesre törtem.
A reszelt sárgarépát, reszelt vöröshagymát, reszelt sajtot, aprított petrezselymet és a zúzott fokhagymát is hozzáadtam. Tettem még bele 1 egész tojást, sóztam borsoztam, és annyi zsemlemorzsát adtam még hozzá, amitől formázható lett a massza.
Kroketteket formáztam belőle, amit megforgattam a szezámmaggal kevert morzsában úgy, hogy mindenütt befedje.
Serpenyőben felforrósított, de nem füstölgő olajban, óvatosan forgatva (közepes lángon) mindkét oldalát megsütöttem.
Főtt krumplival ettük, de másfajta köret is illik hozzá.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!