Recept: Spárgás baconos leveles tészta-sütés előtt (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5801 fő
  • Képek - 2082 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5801 fő
  • Képek - 2082 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5801 fő
  • Képek - 2082 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5801 fő
  • Képek - 2082 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Spárgás baconos leveles tészta-sütés előtt

Hozzávalók:
1 csomag friss leveles tészta, 12 db zöldspárga, 10 dkg gouda sajt reszelve ( más keményebb sajt is jó hozzá), sajtmártás: 3 dkg liszt, 3 dkg olvasztott vaj (margarin), 3 dl tej, só, őrölt bors ízlés szerint, a tetjére bacon szeletek.
Szezámmag a tészta szélét megszórni (amit előtte kenjük meg felvert tojással).

A sajtmártást elkészítjük a hozzávalókból, és félretesszük hülni.
A spárga szárakat letörjük, megmossuk, és sós egyhén cukrozott ( 1 mokkáskanál elég) vízben kb.5 percig blansírozzuk, majd ezt is félretesszük hülni.

A leveles tésztát négy egyenlő részre vágjuk amit a papíron hagyunk, így könnyebb lesz átemelni a tepsibe.
Az előkészített tésztára osszuk el a kihült sajtmártást, tegyünk
mindegyikre 3-3 szál blansírozott spárgát, rendezzük el a tetején a bacon szeleteket, és közepesre előmelegített sütőben süssük készre.


Megjegyzés: ez a tészta (LIDL-is)nagyon vékony volt, ezért legközelebb két réteget teszek egymásra.

Saját kreáció, és nagyon finom volt!

Látta 37 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 11 órája új képet töltött fel:

Rantott_szuzpecsenye_es_csirkemaj_2077182_7809_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu