Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ez persze még csak az első
lépés, és bőven van még mit tökéletesíteni az eljáráson, de
mindenképpen rendkívül ígéretes kezdet.
A frissiben előállított mesterséges disznóizom-szövetük persze még nem
igazán ehető - miután az izomszövet soha nem lett semmiféle munkára
fogva, igencsak "löttyedt" is lett. Emiatt most annak járnak
majd utána, hogy miként lehetne növesztés közben egyben tonizálni is a
húst, hogy valóban egészséges és étvágygerjesztő legyen a végtermék.
A tudósok becslése szerint az eljárás végső tökéletesítése úgy öt év
múlva várható - ez pedig igen jó hír. Túl azon, hogy azok a
vegetáriánusok is megízlelhetik majd az eddig kihagyott finomságokat,
akik pusztán az állatok iránti szimpátiából döntöttek a húsmentes
étrend mellett, ha az eljárás kellően olcsóvá válik és elterjed, leszámolhat a
túlzsúfolt, ipari állattenyésztő üzemekkel is. Mi több, elejét veheti -
legalábbis az emberek szempontjából - a különböző "állati járványok"
(mint pl. a madárinfluenza vagy a H1N1) rémének is.
Régen esedékes volt már ez a fejlesztés. Reméljük, mihamarabb
tökéletesítik, és valóban egészséges, ízletes, tápláló húsokat tudnak
majd növeszteni, és hogy valóban kellően olcsó
is lesz majd az eljárás.
Forrás: xMagazin
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
GYEREKKLUB
Akciós ”Rekord Hét” a Tupperware -ral
A MAGYAR KONYHA ANGOL SZEMMEL
A FŐZÉS NEM MÁS, MINT KÉMIA?