Recept: BOGDÁNYI APRÓPECSENYE

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

 Hozzávalók (négy főre):

60 dkg sertés szűzpecsenye, 10 dkg füstölt szalonna, 1 kiskanál só, 1 mokkáskanál őrölt fekete bors, 4-5 gerezd fokhagyma, 15 dkg csiperkegomba, 2-2 húsos zöldpaprika és paradicsom, 10-15 dkg gyulai kolbász, 1 csokor petrezselyem, 1 dl fehérbor, 1,2 kg burgonya, olaj a burgonya sütéséhez.

 

Elkészítés:

A szűzpecsenyéről a hártyát lefejtjük. Ezután a húst kisujjnyi vastagra fölszeleteljük, tenyerünkkel kissé ellapítjuk.

A szalonnát apró kockákra vágjuk, kisütjük, majd rárakjuk a szűzpecsenyét. Megforgatva 3-4 percig sütjük, míg ki nem fehéredik, megsózzuk, megborsozzuk. A zúzott fokhagymával megszórjuk, 1-2 percig együtt sütjük.

Közben a gombát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, a paradicsomok szárát kimetsszük. Az így előkészített zöldségeket 1-1,5 centis kockákra vágjuk, a pecsenyéhez adjuk. 7-8 percig együtt pirítjuk, közben a héjától megfosztott, karikákra vágott kolbászt is hozzáadjuk. A fölaprított petrezselyemmel megszórjuk, a bort ráöntjük, és 1-2 percig pároljuk.

A burgonyát megtisztítjuk, 3-4 milliméter vastagra fölszeleteljük, és bő olajban ropogósra sütjük. Jól lecsöpögtetjük, végül közvetlenül tálaláskor összeforgatjuk a kolbászos pecsenyével.

 

Forrás: STOP

Foto: noiportal.hu


Címkék: burgonya gomba kolbász krumpli pecsenye szalonna

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Spargasipok_rantva_2190947_1983_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu