Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
60 dkg sertés szűzpecsenye, 10 dkg füstölt szalonna, 1 kiskanál só, 1 mokkáskanál őrölt fekete bors, 4-5 gerezd fokhagyma, 15 dkg csiperkegomba, 2-2 húsos zöldpaprika és paradicsom, 10-15 dkg gyulai kolbász, 1 csokor petrezselyem, 1 dl fehérbor, 1,2 kg burgonya, olaj a burgonya sütéséhez.
Elkészítés:
A szűzpecsenyéről a hártyát lefejtjük. Ezután a húst kisujjnyi vastagra fölszeleteljük, tenyerünkkel kissé ellapítjuk.
A
szalonnát apró kockákra vágjuk, kisütjük, majd rárakjuk a
szűzpecsenyét. Megforgatva 3-4 percig sütjük, míg ki nem fehéredik,
megsózzuk, megborsozzuk. A zúzott fokhagymával megszórjuk, 1-2 percig
együtt sütjük.
Közben a gombát megtisztítjuk, a paprikát
kicsumázzuk, a paradicsomok szárát kimetsszük. Az így előkészített
zöldségeket 1-1,5 centis kockákra vágjuk, a pecsenyéhez adjuk. 7-8
percig együtt pirítjuk, közben a héjától megfosztott, karikákra vágott
kolbászt is hozzáadjuk. A fölaprított petrezselyemmel megszórjuk, a
bort ráöntjük, és 1-2 percig pároljuk.
A burgonyát
megtisztítjuk, 3-4 milliméter vastagra fölszeleteljük, és bő olajban
ropogósra sütjük. Jól lecsöpögtetjük, végül közvetlenül tálaláskor
összeforgatjuk a kolbászos pecsenyével.
Forrás: STOP
Foto: noiportal.hu
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
PAPRIKÁS KRUMPLI GAZDAGON
TÖKI POMPOS
KRUMPLIS LEPÉNY GOMBÁVAL
CIGÁNYPECSENYE