Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
hozzávalók
5tojás
6kanál cukor
7 púpozott kanál liszt
1deci étolaj
fél deci víz
1csg sütőpor
A tojásokat szétválasztom és a liszt és sütőpor kivételével a sárgájához adom és habosra keverem.A tojások fehérjét 3kanál cukorral habbá verem és a sárga masszával összekeverem.Hozzáadom a sütőporos lisztet, és 24x22 es sütőpapiros tepsibe tettem. 170-1800 fokon megsütöttem amikor kihűlt 3egyenlő részre vágtam és a középső lapot csíkokba felvágtam és szirupba forgattam.Az alsó lapot vékonyan lekvárral megkentem,,a másik lapot is amit majd ráfordítok.
A szirup készítése
20deka kristálycukrot és annyi víz, hogy ellepje
Málna szörp vagy szinezék
rum izlés szerint
Felforralom, és egyet -kettőt forr és máris kész Leveszem a tűzről ketté öntöm, az egyikbe rumot és szinezéket szörpöt teszek a másikat simán hagyom.A sütemény szeleteket felváltva beleforgatom és a lapra szorosan egymás mellé teszem.A tetejére a másik lapot ráteszem.Hűtőbe kb fél órát teszem A tetejére 10 deka porcukrot kikevertem tojás fehérjével és rummal ez került a sütemény tetejére
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!