Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ez egy gyors leves, különösen "húsos" napok után jól esik.
Ismeritek biztosan, anyukáink időhiány miatt gyakran asztalra tették, mert nem sok baj van vele.
Levest készítünk a szokásos módon. Vizben feltesszük főni az apróra vágott zöldségeket, minél többféle, annál jobb. Beízesítjük sóval, vegetával, esetleg egy erőleves kockával. Készre főzzük.
Közben nokedlit készítünk, ez sem bonyolult, 1 tojással, vízzel, liszttel és egy csipet sóval, majd fakanállal hólyagosra verjük és evőkanállal "beleszaggatjuk" a még fővő levesbe. 1-2 perc főzés után, ha feljönnek a galuskák a leves tetejére, összeforraljuk egy serpenyőben hevített olajos (vagy zsíros) őrölt paprikás színnel, de úgy, hogy az sisteregjen a "rásuhintáskor" (ezt aztán jól körbe írtam). Vigyázni kell, nehogy a paprika megégjen a zsírban, mert akkor kesernyés lesz. Néhányszor átkavarintom és lehet tálalni.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!