Recept: "suhantott leves" kanállal szaggatott galuskával (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

"suhantott leves" kanállal szaggatott galuskával

Ez egy gyors leves, különösen "húsos" napok után jól esik.

Ismeritek biztosan, anyukáink időhiány miatt gyakran asztalra tették, mert nem sok baj van vele.

Levest készítünk a szokásos módon. Vizben feltesszük főni az apróra vágott zöldségeket, minél többféle, annál jobb. Beízesítjük sóval, vegetával, esetleg egy erőleves kockával. Készre főzzük.
Közben nokedlit készítünk, ez sem bonyolult, 1 tojással, vízzel, liszttel és egy csipet sóval, majd fakanállal hólyagosra verjük és evőkanállal "beleszaggatjuk" a még fővő levesbe. 1-2 perc főzés után, ha feljönnek a galuskák a leves tetejére, összeforraljuk egy serpenyőben hevített olajos (vagy zsíros) őrölt paprikás színnel, de úgy, hogy az sisteregjen a "rásuhintáskor" (ezt aztán jól körbe írtam). Vigyázni kell, nehogy a paprika megégjen a zsírban, mert akkor kesernyés lesz. Néhányszor átkavarintom és lehet tálalni.

Látta 5978 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Nemesne Zsuzsa üzente 14 éve

Az én anyukám,"reszelt"tésztával csinálta.Én ritkán szoktam csinálni,pedig mi is szeretjük.

Válasz

Gál Irén üzente 14 éve

Én is szoktam, hamar megvan,és finom.A családom leveses,és igy mindig kell valamilyen levest főznöm.

Válasz

Török Ferencné Éva üzente 14 éve

Ezt én is szoktam készíteni, de én zsiradékon megfonnyasztok egy fej hagymát, rá teszem a zöldségeket, párolom kb. 10 percig, meghintem egy kanál lisztel, összepirítom, félre veszem, ekkor keverem bele a pirospaprikát és forró vízzel engedem fel. Fűszerezés nálam hangulattól függő. De a kanállal szaggatott galuska nem maradhat el belőle.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Spargasipok_rantva_2190947_1983_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu