Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
60 dkg liszt,
2.5 dkg élesztő,
3 dl víz,
3 mokkáskanál só,
1 teáskanál kristálycukor,
2.5 evőkanál étolaj.
Elkészítése:
Az élesztőt egy kevés cukros, langyos vízben felfuttattam. Egy tálba szitáltam a lisztet, beletettem a sót, a cukrot, az élesztőt,majd a robotgép dagasztóspiráljával összedolgoztam. Közben hozzáadtam a maradék langyos vizet. Végül az étolajat is beledagasztottam.Ezután letakarva duplájára kelesztettem.Majd egy kicsit átgyúrtam és fomára igazítottam. Egy jénai tálra tettem, bevágtam a tetejét,lekentem egy kis hideg vízzel és betettem a sütőbe. A sütő aljára egy kis lábasban tettem hideg vizet párologni.40-50 perc alatt szép pirosra sült. Amikor egy kicsit meghült, lespricceltem hideg vizzel, letakartam konyharuhával. Teljes kihülés után fogyasztható.A héja egy kicsit megpuhult, de azért ropogós maradt.
|
|
Kőszeghy Anna 21 órája új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!