Recept: Kenyerem (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2121 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 234 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2121 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 234 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2121 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 234 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2121 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 234 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kenyerem

Hozzávalók:
60 dkg liszt,
2.5 dkg élesztő,
3 dl víz,
3 mokkáskanál só,
1 teáskanál kristálycukor,
2.5 evőkanál étolaj.

Elkészítése:
Az élesztőt egy kevés cukros, langyos vízben felfuttattam. Egy tálba szitáltam a lisztet, beletettem a sót, a cukrot, az élesztőt,majd a robotgép dagasztóspiráljával összedolgoztam. Közben hozzáadtam a maradék langyos vizet. Végül az étolajat is beledagasztottam.Ezután letakarva duplájára kelesztettem.Majd egy kicsit átgyúrtam és fomára igazítottam. Egy jénai tálra tettem, bevágtam a tetejét,lekentem egy kis hideg vízzel és betettem a sütőbe. A sütő aljára egy kis lábasban tettem hideg vizet párologni.40-50 perc alatt szép pirosra sült. Amikor egy kicsit meghült, lespricceltem hideg vizzel, letakartam konyharuhával. Teljes kihülés után fogyasztható.A héja egy kicsit megpuhult, de azért ropogós maradt.

Látta 481 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Pizza_lapaton_2112703_8858_s

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Pizza__lapaton_2112701_1021_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete itt:

B.Ú.É.K.

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Ujevi_malac_es_lohere_2112401_2717_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Isler_karacsonyra_annatol_2112112_2805_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Isler_karacsonyra__annatol_2112111_8336_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu