Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Barna lap: 25 dkg sima liszt, 6 dkg zsír, 8 dkg porcukor,
1 tojás, 1 csomag szalalkáli kevés tejben feloldva, 2 evőkanál
kakaó, pici só.
Összeállítjuk a tésztát, ketté vesszük, két lapot nyújtunk belőlük
és a tepsi hátoldalán egymás után kisütjük őket.
5 tojásból hagyományos piskóta tésztát sütünk.
Krém: 20 dkg Rama margarint kikeverünk 20 dkg porcukorral.
3 dl tejet és 3 evőkanál réteslisztet krémmé főzünk, ha kihűlt
hozzákeverjük a margarinos krémhez és hozzáadunk 2 evőkanál rumot.
A sütemény összeállítása: alulra kerül egy barna lap, ezt megkenjük
baracklekvárral, erre jön a főtt krém fele, majd a sárga piskóta lap.
Ezt is megkenjük baracklekvárral, majd a főtt krém másik felét rákenjük,
erre pedig a második barna lap jön.
A tetejére csokimáz kerül.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!