Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
(4 fős adag)
30 dkg arborio rizs
20-25 dkg apróra vágott csirkemellfilé
1 pohár fehérbor
1-2 evőkanál olaj
1 fej hagyma
1 nagy bögre mirelit borsó
1-2 maréknyi reszelt sajt
diónyi vaj
1 liter zöldség alaplé
2 gerezd fokhagyma
só, bors
(esetleg 1-2 szelet húsos szalonna)
Az
alaplevet elkezdem melegíteni, hogy mire szükség lesz rá, felforrjon. A
felhevített olajon üvegesre párolom az apróra vágott hagymát, hozzáadom
a rizst és az áttört fokhagymát, majd miután opálossá válik a rizs,
ráöntöm a bort. Miután a rizs magába szívta az összes bort, mellédobom
a csirkehúst, átforgatom, és elkezdem merőkanalanként adagolni az
alaplevet, és állandó keverés mellett addig főzöm a rizst, amíg a
belseje még kicsit roppanós marad.
Amikor
az alaplének már kevesebb, mint a fele van már csak meg, hozzáadom a
rizshez a borsót. Miután a rizs megfőtt, leveszem a tűzhelyről,
belekeverem a vajat és a sajtot, sóval, borssal ízesítem, és lefedve 10
percig állni hagyom.
Forrás: Női Lapozó, Wittner Lilla
|
|
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
HÚSTORTA
CSIRKEMELL TEKERCS
TARHONYÁS CSIRKECOMBOK
Zöldborsós zúzapörkölt