Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az alábbi recept innen származik: http://ecet-es-olaj.freeblog.hu
Hozzávalók:
2 kicsontozott csirkemell
8 szelet bacon
1 gerezd fokhagyma
Fél dl tej
1 zöldpaprika
só, bors
1 evőkanál olívaolaj
2 dkg vaj
A fokhagymát apróra vágjuk, és beáztatjuk a tejbe. A kicsontozott csirkemelleket egyenként 4 szeletre vágjuk hosszanti irányban, és a szeleteket kicsit meglapogatjuk, sózzuk, borsozzuk. Minden hússzeletet egy baconszeletre fektetünk, és csigavonalban feltekerünk, majd keresztben megtűzzük egy fogpiszkálóval. A vajat és az olívaolajat együtt megforrósítjuk, és két adagban a hústekercsek mindkét oldalát pirosra sütjük. Megfelelő méretű tűzálló tálba szedjük. A visszamaradt zsiradékba beleöntjük a fokhagymás tejet, és pár percig kavargatva forraljuk. A húsra öntjük. A zöldpaprikát felszeleteljük, és a hússzeletek közé szórjuk. Az edényt alufóliával lefedjük, és 30 percig 200 fokos sütőben sütjük. Utána levesszük a fóliát, és kb. 10 percig sütjük még, amíg a teteje egyenletesen megpirul.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
HÚSTORTA
HÚSTORTA
TÖLTÖTT KRUMPLI SZALONNA KÖNTÖSBEN
PAPRIKÁS KRUMPLI GAZDAGON