Recept: Hogyan Készítsük elő és Fagyasszuk le a Húst ?

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5798 fő
  • Képek - 2234 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5798 fő
  • Képek - 2234 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5798 fő
  • Képek - 2234 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5798 fő
  • Képek - 2234 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

 

network.hu

 

Az évente egyszeri leolvasztás és az alapos kitakarítás az előfeltétele annak, hogy a hús fagyasztása eredményes legyen és megőrizze az eredeti ízét.

 

Cikkünkből megtudhatja, milyen szabályokat kell betartania a helyes húsfagyasztáshoz.

 

 

Pinterest | Google+ | Twitter | Facebook 

Címkék: a hús helyes fagyasztása hús hús fagyasztása

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Csillag Virág üzente 1 éve

Közönjük!

Válasz

Csillag Virág üzente 1 éve

(y)

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 22 órája új képet töltött fel:

Kaposztas_cvekedli_2042783_2986_s

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Turokrem_sargabarackkal_2041803_7841_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Burgonya_kremleves_zeller_zolddel_2040699_9547_s

Kőszeghy Anna 4 hete új képet töltött fel:

Zebra_szelet_sutes_nelkul_2040123_2166_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu