Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Gombakrémleves ahogyan én csinálom.
Hozzávalók:
1 konzerves gomba(400 g),
2 erőleves kocka,
10 dkg vaj,
5 dkg liszt,
2 dl tej,
1 dl tejszín,1 fej vöröshagyma,ízlés szerint só-bors.
Elkészítés:
A vöröshagymát tisztítás után apróra vágjuk.
Vajon megfonnyasztjuk(én a vajhoz öntök egy kevés olajat,hogy a vaj ne égjen meg).
Ha a vöröshagyma megfonnyadt rá öntjük a gombát levével együtt.
Amikor már forr hozzáöntünk 1 liter vizet,ha újból felforrt beletesszük a két erőleves kockát.
Amikor a gomba megpuhult hozzá öntünk 2 dl tejet.
Ha felforrt akkor,a már elkészített tejszínt amit annyi liszttel(körülbelül 5 dkg) keverünk bele,hogy könnyedén beletudjuk csurgatni a levesbe.
Állandó kevergetés közben belecsurgatjuk a levesbe.
Ha már felforrt el zárjuk alatta a gázt.
Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk.
Vigyázat!A leveskocka is sós,mielőtt megsóznánk a levest előbb kóstoljuk meg,hogy szükséges-e a további sózás.
Forrás: Saját.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!