Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Fasírt.
Ha ön is szeretne ízletes és kiváló állagú fasírtot sütni,az alábbiakat mindenképpen tartsa be!
A legfontosabb,hogy ne spórolja ki belőle a sót!A fasírt ugyanis akkor lesz ízletes,ha elegendő sót adagolunk hozzá:500 gramm húshoz 1 teáskanálnyit.És nyugodtan adjunk minél többféle fűszernövényt a fasírthoz:petrezselymet,bazsalikomot,mentát,oregánót.És egy csipet szerecsen diót is,mert az különleges ízt ad neki.
Sokan ott rontják el,hogy túl sok tojást tesznek bele.
Nem szabad túlzásba vinni,mert a tojástól a fasírt nagyon tömör lesz,hiszen a tojás feladata,hogy összetartsa a masszát.Minden fél kiló húshoz 1 tojás szükséges.Ezenkívül arra is vigyázzunk,hogy ne használjunk túl sok kenyeret (vagy zsemlemorzsát ) 500 gramm húshoz fél csészényi szükséges csupán.A hozzávalókat tegyük tálba,és soha ne kanállal vagy villával,hanem mindig kézzel gyúrjuk össze alaposan a masszát.Így nem roncsolódik szét a hús.És végül:mikor forró olajba helyezzük őket,húzzuk szét egy kicsit,hogy ne érjenek és ne ragadjanak egymáshoz.Alaposan süssük meg őket mindkét oldalukra fordítva,mert csak így fognak belül is kellőképpen átsülni!
Forrás: Kiskegyed 2018.Február 27. 27.évfolyam 9.szám (1332 )
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!