Recept: Fasírt.

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2164 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Fasírt.


Ha ön is szeretne ízletes és kiváló állagú fasírtot sütni,az alábbiakat mindenképpen tartsa be!
A legfontosabb,hogy ne spórolja ki belőle a sót!A fasírt ugyanis akkor lesz ízletes,ha elegendő sót adagolunk hozzá:500 gramm húshoz 1 teáskanálnyit.És nyugodtan adjunk minél többféle fűszernövényt a fasírthoz:petrezselymet,bazsalikomot,mentát,oregánót.És egy csipet szerecsen diót is,mert az különleges ízt ad neki.
Sokan ott rontják el,hogy túl sok tojást tesznek bele.
Nem szabad túlzásba vinni,mert a tojástól a fasírt nagyon tömör lesz,hiszen a tojás feladata,hogy összetartsa a masszát.Minden fél kiló húshoz 1 tojás szükséges.Ezenkívül arra is vigyázzunk,hogy ne használjunk túl sok kenyeret (vagy zsemlemorzsát ) 500 gramm húshoz fél csészényi szükséges csupán.A hozzávalókat tegyük tálba,és soha ne kanállal vagy villával,hanem mindig kézzel gyúrjuk össze alaposan a masszát.Így nem roncsolódik szét a hús.És végül:mikor forró olajba helyezzük őket,húzzuk szét egy kicsit,hogy ne érjenek és ne ragadjanak egymáshoz.Alaposan süssük meg őket mindkét oldalukra fordítva,mert csak így fognak belül is kellőképpen átsülni!

Forrás: Kiskegyed 2018.Február 27.  27.évfolyam 9.szám (1332 )



Címkék: fasírt.

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Brokkoli_leves_kelkaposzta_csikokkal_2194935_3265_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu