Recept: Zserbó korong (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2169 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2169 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2169 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2169 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Zserbó korong

A tészta hozzávalói
10 deka zsír
10 deka vaj
fél csg sütőpor
1 egész tojás
8 deka porcukor
30 deka liszt
2 deka élesztő
1 biocitrom reszelt héja és leve
A töltelék hozzávalói
10 deka darált dió
1 citrom rewszelt héja
7-8 deka porcukor
sárgabarack lekvár
A bevonáshoz
10 deka étcsoki
margarin
olaj
Az élesztőt belemorzsolom a lisztbe és a többi hozzávalóval összedolgozom sima tésztává
A sima tésztát vékonyra kinyújtom és tetszés szerinti kiszúróval kiszaggatom.A korongokat sütőpapiros sütőlapra teszem.A széleit vékonyan lekenem tojással.
A lekent korong közepébe egy kis k upac keményebb lekvárt teszek a lekvárra pedig az összekevert darált diót
Egy másik lapot helyezek a töltelék tetejére ,és a tojásos résszel összefogatom a korongokat
180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütöm
Amikor kihűltek a felolvasztott csokoládéba beleforgattam
A recept Molnár Veronikától származik .Köszönet érte

Látta 507 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 10 éve

Köszönöm szépen Anna nagyopn finom sütemény érdemes elkészíteni

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Nagyon mutatós, nagyon finom süteményt készítettél, gratulálok. Jó ötlet a" zserbó új köntösben".

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Karalabe_fozelek_husgomboccal_2196991_9041_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu