Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
30 deka liszt
2 kanál kakaópor
15 deka porcukor
5 deka margarin
1 tojás
1 kávés kanál szódabikarbóna
fél deci tej
Krém
10 deka porcukor 3 deci tej
1csg vaníliás puding
10 deka ráma margarin
Tetejére
2 tojás fehérje
15 deka cukor
karamell
A tészta hozzávalóit összegyúrom és négy egyenlő részre osztom
A tésztából lapokat nyújtok és margarinnal kikent sütübe 190 fokon pár perc alatt megsütöm
Amikor mind a négy lapot megsütöttem kihűlés után krémmel megtöltöm
A krém készítése
A cukrot egy serpenyőben megpőrkölöm és a tejjel felengedem
Amikor a karamell már felolvadt akkor felforralom a karamellás tejet és a vaníliás pudingot felfőzöm benne
Amikor már nem túl forró akkor keverőgépben a margarinnal együtt habosra kikeverem
A lapokat megtöltöm a karamellás krémmel
A tetejére gőz felett a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá felverem és ezzel diszítem fel a tetejét
Karamell darabokat szórok a habokra
|
|
Kőszeghy Anna 15 órája új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!