Recept: Meggyes szelet (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Meggyes szelet

6 tojásból piskótát sütünk. Kettévágjuk. A gyümölcskocsonyához 2 üveg meggyet leszűrünk,és a meggyet folcpakkal kibélelt tepsibe tesszük.( Ugyanabba amibe a piskótát sütöttük,hogy egyformák legyenek!) 7 dl meggylében feloldunk 50g zselatint és forrásig keverjük,majd a meggyre öntjük és kb 2 órát állni hagyjuk hogy megkössön. Közben 2cs vaniliáspudingot 0,5l tejben megfőzünk.Kihűtjük. 1 margarint,20dkg porcukorral és 1 cs vaniliáscukorral kikeverünk és a főzött krémmel összekeverjük. Összeállítjuk a sütit: Piskóta-krém-meggy zselé-krém-piskóta.Porcukor a teteje. Őszibarackkal is meglehet csinálni,ugyanígy!!

Látta 4647 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszi Jutkám.
Most esett le.
Nem figyeltem a folpackot.
Most már érthető.
Puszi:Edit.

Válasz

Molnár Jutka üzente 12 éve

Editke! Én már ezt megcsináltam,nagyon fincsi. A zselés meggyet ugyan abban a tepsiben meg kell dermeszteni, ezt kell először elkésziteni. Aztán csak kiemeled a folpakkal együtt,azt leveszed rólla,és egyszerüen ráhelyezed a krémre. Meg lehet fogni kézzel,nem megy szét,hiszen olyan kemény lesz. Remélem én is tudtam segiteni.
Puszillak:Jutka

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ezt a sütit nem értem,lehet hogy értetlen vagyok.
Már meg akartam régen sütni.
De most megkérdezem Tőled,hogy a zselés meggyet ,ami megköt,hogyan teszed rá a krémre?
Piskóta-krém.és hogyan helyezed rá?
Köszi a válaszod.
Edit.

Válasz

Csurgóné Erzsébet üzente 13 éve

Ujra megsütöm a sütit ,tejszín habbal a tetején,a nélkül is nagyon finom és mutatós.

Válasz

Csurgóné Erzsébet üzente 13 éve

Ezt a sütit megsütöttem,nagyon fincsi!üdv

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon szép,mutatós süti!
A receptet mentettem.
Gratulálok!
Edit.

Válasz

Buda Józsefné üzente 13 éve

Nagyon szivesen! Nem értem,hogy miért nem kötött meg,mert még nem volt ilyen.Talán a zselatinnal volt a gond! Azért örülök,hogy így is ízlett!

Válasz

Nagy Zoltánné üzente 13 éve

Köszi a recptet, el készítettem én is csak az enyém nem sikerült
ennyire jól. A zselés rész valamiért nem keményedett meg és a
szeletelésnél szét hullott a zselé. Nem nagyon , de az íze igy is finom volt.

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Köszönöm!

Válasz

Buda Józsefné üzente 14 éve

A rózsaszin piskótát úgy csinálom,hogy vagy csöppentek bele piros ételszinezéket,vagy pudinporral csinálom,és az epres vagy puncsos! De egyszerűbb az ételszinezékes!!

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Spargasipok_rantva_2190947_1983_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu