[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
Molnár Jutka üzente 13 éve
Editke! Én már ezt megcsináltam,nagyon fincsi. A zselés meggyet ugyan abban a tepsiben meg kell dermeszteni, ezt kell először elkésziteni. Aztán csak kiemeled a folpakkal együtt,azt leveszed rólla,és egyszerüen ráhelyezed a krémre. Meg lehet fogni kézzel,nem megy szét,hiszen olyan kemény lesz. Remélem én is tudtam segiteni.
Puszillak:Jutka
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
Ezt a sütit nem értem,lehet hogy értetlen vagyok.
Már meg akartam régen sütni.
De most megkérdezem Tőled,hogy a zselés meggyet ,ami megköt,hogyan teszed rá a krémre?
Piskóta-krém.és hogyan helyezed rá?
Köszi a válaszod.
Edit.
Csurgóné Erzsébet üzente 14 éve
Csurgóné Erzsébet üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Buda Józsefné üzente 14 éve
Nagyon szivesen! Nem értem,hogy miért nem kötött meg,mert még nem volt ilyen.Talán a zselatinnal volt a gond! Azért örülök,hogy így is ízlett!
Nagy Zoltánné üzente 14 éve
Köszi a recptet, el készítettem én is csak az enyém nem sikerült
ennyire jól. A zselés rész valamiért nem keményedett meg és a
szeletelésnél szét hullott a zselé. Nem nagyon , de az íze igy is finom volt.
Csillag Virág üzente 14 éve
Buda Józsefné üzente 14 éve
A rózsaszin piskótát úgy csinálom,hogy vagy csöppentek bele piros ételszinezéket,vagy pudinporral csinálom,és az epres vagy puncsos! De egyszerűbb az ételszinezékes!!
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Csillag Virág üzente 14 éve
Buda Józsefné üzente 14 éve
Köszönöm,és valóban nagy a sikere nálunk! Én már őszibarackkal és rózsaszin piskótával is megcsináltam,és úgy is nagyon finom!!
Toth Istvánné üzente 14 éve
varga illona üzente 14 éve
Csillag Virág üzente 14 éve
Molnár Jutka üzente 14 éve