Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
2 jókora (nem fás) zellergumót meghámozunk, és ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket forrásban lévő sós vízben 2-3 percig blansírozzuk, majd papírtörlőre szedve leszárítjuk.
Közben 20 dkg kolbászt (most felezett paprikás szalámit) felvágunk ferde karikákra. Fektessünk 1-1 karikát a szeletekre, majd bugyoláljuk be 1-1 vékony szelet bacon szalonnával, és tűzzük össze fogpiszkálóval (én most elhagytam) a szalonna szeletek végét, hogy a kolbász ne essen le. Egy magas falu serpenyőben forrósítsunk meg 5 ek olajat, és süssük meg a szalonnás zeller szeleteket úgy, hogy mindkét oldala ropogós legyen, azután szedjük ki egy tálra.
Akár burgonya pűrével, akár petrezselymes rizzsel, akár friss kenyérrel és salátákkal fölséges falatozást csaphatunk!
Fantasztikusan finom, és laktató étel, amit nem is hinnénk róla!
Megjegyzés: az apróbb, leeső részeket kockára vágva megsütöttem a szeletekkel együtt.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!