Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók (4 személyre):
Elkészítés:
Egy
kényelmes méretű lábosban odatesszük a vajat, és felolvasztjuk. Amikor
kezd habosodni, beletesszük a pancettát és a hagymát. Amikor a hagyma
üvegesedni kezd (körülbelül 4-5 perc), hozzáadjuk a rizst, és
egy-másfél percig kevergetjük, majd felöntjük a Guinness-szel, és lassú
tűzön folyamatosan kevergetjük mindaddig, amíg a sör felszívódik. Ezt
követően – állandó keverés közben – merőkanalanként adagolva hozzáadjuk
a melegen tartott húslevest, mindaddig, amíg a rizs „krémes állagúvá”
válik, de még „al dente” marad (15-20 perc). Ha kész, levesszük a
tűzről, belekeverjük a zöldborsót és a kétféle sajtot, sóval, és
frissen őrölt borssal fűszerezzük. Előmelegített tányérokon azonnal
tálaljuk. Opcionálisan adhatunk mellé még egy kis frissen reszelt
parmezánt.
Ez a fogás önmagában is megállja a helyét, de nem sértődik meg,ha egy szép marhasült is társul hozzá.
Forrás: hvg.hu
Fotó: img.timeinc.net
|
|
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
GOMBÁS RIZSES EGYTÁL
Így készül a zöldborsós, csirkés rizottó