Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Londoni szelet
Tészta:
Mikróban megpuhítok 14 dkg margarint. Egy tálba teszem és
hozzáöntök 8 dkg cukrot, 21 dkg lisztet 1/2 kávéskanál szódabikarbónát
és hozzáütöm 3 tojás sárgáját. Ezt az egészet fakanállal összedolgozom,
amíg bírom utána pedig néhány mozdulattal könnyen összegyúrom. Nagyon
könnyen összeálló tészta. Kézzel egy kivajazott, kilisztezett vagy
sütőpapírral bélelt tepsibe egyenletes rétegben belenyomkodom. (Én a
szokásos kb. 20*30-as tepsimet használtam)
Ezután 5 evőkanálnyi lekvárt ( én barackot használtam, de bármilyet lehet szerintem) szétkenünk a tészta tetején.
A 3 tojásfehérjét felverjük 12 dkg cukorral keményre. Ha kész
belekeverünk 15 dkg darált diót. ( Én mindig dejót használtam eddig
hozzá), majd az így kapott diós habot rákenjük a lekváros tészta
tetejére. (Ezt a habot nyersen is nagyon szeretem, isteni finom íze van
szerintem)
Végül előmelegített sütőben megsütjük.
Nagyon finom, omlós, kiadós sütemény.
Mézesmaci receptje
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
KARÁCSONYI SÜTEMÉNYEK
BÁLINT SÜTEMÉNYE BÁLINT-NAPRA
MEGGYES PITE
HÓKIFLIK