Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Piskóta lapot sütünk 6 tojásból.
Még melegen feltekerjük, én egy tiszta konyharuhába szoktam.
Ha kihűlt, megkenjük baracklekvárral, nem túl vastagon. Nyolc szeletre felvágjuk./ a hosszabbik oldala legyen velünk szemben./
Az első csíkot feltekerjük szorosan,olyan mint egy csiga.
Egy lapos tálra rakjuk, majd a többi csíkot egyenként köré tekerjük.
Torta formája lesz. Porcukrot egy kevés langyos vízzel összekeverünk , majd hozzáadunk 25 dkg tejszínes krémsajtot és fél citrom lereszelt héját.A cukor mennyisége tetszőleges , ki milyen édesen szereti.
Ezzel a krémmel lekenjük illetve körbekenjük a tortát.
A tetejét őszibarackkal és pirított mandulával díszítettem.
Az eredeti recept szerint ez eperből készült, természetesen eper lekvárral.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!